Подробности от последните минути, говорителят на МВР-Благоевград Й. Гатовска: Арестантът, избягал от Спешното, още не е задържан, издирват го в целия град!

6644753

Арестантът, който избяга от Спешното в Благоевград, все още не е задържан, това съобщи за Благоевград Нюз говорителят на ОД на МВР – Благоевград Й. Гатовска. 18-годишният С.С., който живее в блок 95 в жк „Еленово“ в Благоевград, продължава да бъде издирван от полицията. По последна информация на Благоевград Нюз търсенето се извършва на територията на целия град, макар при бягството си криминално проявеният младеж да е побягнал към хълмистата местност в кв. „Баларбаши“.

18-годишният С.С. е задържан около 05:30 часа тази сутрин с 0,6 грама марихуана на ул. „Д-р Христо Татарчев“. Полицаи спрели криминалнопроявения пред заведението за бързо хранене „Салати Рай“, а след изземането на наркотичното вещество го транспортирали до Спешния център, за да бъде упражнена редовната практика- задържаните  арестанти да бъдат преглеждани от лекар,  преди да бъде отведен в ареста.

В  Спешния център, младежът влязъл в тоалетно помещение, успял да се провре  през прозореца и избягал. Веднага са предприети действия за издирването му. Той е криминално регистриран за кражби и увреждане на имущество.

*сн. БГНЕС

Comments

comments