Благоевградчани със силна подкрепа за Ангел Джамбазки: Ние, много му се радваме, ще го подкрепим! Вижте го, той е сред хората и говори свободно с нас!

DSC_0173

Водачът на листата на ВМРО – Българско национално движение за предстоящите евроизбори Ангел Джамбазки  се  разходи в центъра на Благоевград и поговори с благоевградчани. 

Евродепутатът не отказа разговор на никой, а хората искрено се радваха на срещата си с него. Много от тях споделяха проблемите си и всичко, което ги вълнува с Джамбазки, но изразиха и надежда той като представител на България в Европа, да се бори за разрешаването им.

Благоевград е един от градовете, в  които  Джамбазки се радва на одобрението на сериозен процент от хората, тъй като в годините назад той винаги е бил близо до жителите на областния център. В приемната му в Благоевград гражданите винаги са приемани и изслушвани, а на много от тях е успял да помогне.

“ Това е най-добрата кампания, да бъдеш близо до хората, да поговориш с тях и да разбереш от какво се вълнуват. Хората не искат да ни гледат само по телевизията и да слушат популистки обещания, те искат да те видят, да задават въпроси, да получават отговори лично.“, каза Ангел Джамбазки.

 

„Ние, много му се радваме, ще го подкрепим , защото е земен . Вижте го, той е сред хората, сред народа, говори свободно с нас! Тези другите са далеч, стоят си в София или в Брюксел и не искат да дойдат, да ни чуят.“,  сподели Кирил Петков от Благоевград, след кратък разговор с Джамбазки.

 Водачът  на листата на ВМРО – Българско национално движение и най-успешен и активен евродепутат от България в отминалия мандат на ЕП продължава срещите си с хората днес в Кресна, Сандански и  Гоце Делчев.

DSC_0077 DSC_0079 DSC_0083 DSC_0089 DSC_0138 DSC_0142 DSC_0146 DSC_0150 DSC_0179 DSC_0181 DSC_0202 DSC_0217

Comments

comments