Подарък за любим човек – мисията възможна

 

 

Много от потребителите свикнаха да пазаруват онлайн за различни важни празници, но ритуалът на избирането на подарък е толкова сантиментален, колкото и изисква празникът на влюбените. Не ви се иска да оставите половинката си без изненада заради опашки пред куриерските служби, нали? Предлагаме ви няколко опции за подарък за 14-и февруари, които са на една ръка разстояния от вас в Благоевград.

 

ПАРФЮМ

Изберете предпочитания от вас козметичен магазин и го посетете, но се въоражете с търпение. Понякога изборът на аромат може да бъде трудна задача. За да направите жеста още по-сантиментален заложете на аромат, чието име напомня сантиментален момент за вас и връзката ви. Много брандове предлагат аромати за двойки – подобен пример е двойката аромати на Emporio Armani – за него Stronger With You, за нея In Love With You.

 

 

КАКВОТО ЗА НЕГО, ТАКОВА И ЗА НЕЯ

Всички сме чували израза, че с времето влюбените започват да си приличат. Следейки с интерес връзките на холивудските двойки, можем да заключим, че това до голяма степен е вярно заради допълващия се, и често препокриващ се, стил на обличане. Ако тя обича по-елегантни дрехи, това несъмнено се отразява на стила на нейната половинка. Ако пък той си пада по удобството, колкото и да се противи, дамата в крайна сметка сменя токчетата с маратонки.

Страхотна идея за подарък за Свети Валентин е да купите на вас и половинката ви тоалети, които са изключително сходни, дори еднакви. Това е лесна задача, защото много от големите вериги, като H&M, която има магазин в града, предлагат унисекс модели, които са удобни и подходящи и за двата пола. Какво по-хубаво от това на 14-и февруари да бъдете в синхрон не само емоционално, но и визуално.

 

 

 

 

КРАЙ НА ВРЕДНИЯ НАВИК

Ако вашата половинка се опитва да спре цигарите, а на вас ви е омръзнало цигареният дим да се пропива в дрехите, косата и мебелите, то имаме перфектната идея за подарък –  бездимните алтернативи, които се намират на родния пазар – устройства за нагряване на истински тютюн, като IQOS и lil. При бездимните устройства, при които тютюнът не гори, а се нагрява, няма цигарен дим, пепел и катрани. Бездимните продукти, за които е научно доказано, че, макар и не без риск, са по-добра алтернатива на продължителното пушене, носят на пушачите наслада от тютюна без да създават дискомфорт на хората наоколо с неприятната миризма на цигарен дим.

В края на октомври в Благоевград отвори първият специализиран IQOS магазин в града,  позициониран на партера в Ларго мол. Там, консултантите на IQOS ще ви разкажат повече за продуктите, за технологията им и ще ви насочат по възможно най-добрия начин, за да изберете за своята половинка подарък, с който да я зарадвате. В магазина можете да разчитате както на съвети, акуратна информация, гаранционно обслужване, така и на професионална грижа за почистване на устройството.

СЛАДКО КАТО ЛЮБОВТА

Подарък, който да направи страхотно впечатление винаги е този, който освен красив носи и сантиментална стойност. Ако половинката ви обича десертите, то какво по-идеално от вкусен десерт, който да споделите заедно на празника. Имате достатъчно време за реакция до 14-и февруари – изберете любима сладкарница в Благоевград и се посъветвайте с тях за специално създадена торта или сладкиш. Дизайнът изберете, така че да има връзка с момент от вашата любовна история, който е важен за вас.

 

 

 

 

 

Comments

comments