Отпразнувайте Великден в сърцето на планината

 

За предстоящите великденски празници Гранд Хотел Банско  е подготвил специална оферта и изненади за всички гости на хотела и много щури забавления за всички малчугани .

Великден е празник, в който семейството се събира, за да прекара заедно незабравими мигове и да почете традицията.

За втора поредна година Гранд Хотел Банско организира нещо уникално  за всички гости на хотела по случай Великденските празници – ще бъдат изрисувани огромни великденски яйца.

Празничната инициатива ще се проведе в Гранд Хотел Банско на 24.04 и в нея ще могат да участват малки и пораснали деца. Гигантските яйца са изработени от стериопор и ще бъдат боядисвани под погледа и напътствията на аниматори, които ще помагат на участниците.

От хотела подготвят и богата празнична програма с много други забавления като: състезание за най-добра детска рисунка, урок как се месят козунаци, рисунки по лицата, както и много други изненади за най-малките.

А докато децата играят, родителите могат да релаксират в уникалния спа център и насладят на разнообразието от услуги и възножности, които предлага хотела със своята Ultra All Inclusive концепсия.

Гранд Хотел Банско е мястото, където да прекарате един незабравим Великден, който да остави у вас топли спомени и емоции!

За да бъде празника още по-вълнуващ, от Гранд Хотел Банско предоставят преференциални цени на всички семейства избрали хотела за празничните дни.

Не се колебайте, проверете за налични стаи и направете Вашата резервация още днес на:

https://grandhotelbansko.bg/offer/%d0%b2%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%ba%d0%b4%d0%b5%d0%bd-2022

 

 

Comments

comments