Отношението на властта към хората: Политици пускат неуместни шеги на гърба на граждани от джипа на премиера

borisov_jeep

На 15-и октомври в официалната фейсбук страницата на Бойко Борисов е качено едночасово видео от посещението му в индустриалната зона на Шумен с министър Владислав Горанов и кмета на града Любомир Христов, който е и кандидатът на ГЕРБ за кмет на предстоящите избори, пише Господари на ефира.

Впоследствие от него в социалните мрежи се разпространи кратък монтиран вариант, с два любопитни момента от настроението в джипката.

В единия колата спира и премиерът провежда кратък дружески разговор с двама работници край пътя. Накрая се здрависва с единия от тях, а щом тръгват, Любомир Христов прави следния коментар: „Тоз имаше физиономия на извънземен малко.“ В монтираното клипче не се вижда, но от оригиналното видео се разбира, че неуместната шега на кмета е оставена без реакция от Борисов и Горанов.

Видеото може да видите ТУК.

Следващият интересен щрих от обиколката е разговор между Христов и Горанов, в който настоящият и кандидат за бъдещ кмет на Шумен обяснява, че шефът на ВиК иска да дойде и да спре тока на местното ВиК. В отговор на това финансовият министър отбелязва: „Няма да спрат ВиК-то, но Иван Иванов може да се пързаля по ебонитова пръчка върху вълна, за да осигури нужното електродвижещо напрежение.“ Тази също недотам уместна шега на финансовия министър предизвиква одобрителен смях в премиера, който казва: „Това беше много хубаво!“ (Не става съвсем ясно кой Иван Иванов се има предвид, може би депутатът от БСП Иван Иванов, който е правил запитвания в парламента за ВиК-Шумен.)

В оригиналната версия на видеото се чува и последващия коментар на кмета, който добавя: „Аз бих предложил на друго да се пързаля, ама…“ А Борисов явно вече се усеща, че все пак ги снимат и оправя неловката ситуация: „Имаш предвид кънки.“

Оставяме на вас да прецените доколко уместни са шегите на гърба на различни хора, които се правят в джипа на премиера, като ние си правим извода, че за този, който записва и качва видеата на фейсбук-страницата на Бойко Борисов, няма никакъв проблем в тях, иначе най-малкото биха ги махнали от материала.

Благодарим на тези, които се грижат да заснемат и публикуват видеата, за да видим наживо отношението на властта към хората. 

Източник: Gospodari.com

Comments

comments