/ВИДЕО/ Пирин- Благоевград започна лятната си подготовка с нов спонсор и 22-ма футболисти

Отборът на ОФК „Пирин“- Благоевград започна лятната си подготовка за новия сезон във Втора лига. Днес на стадион „Христо Ботев“ 22 орлета бяха изведени за първо занимание от помощник- треньора Станислав Бачев.

По традиция заниманията започнаха с водосвет за здраве и успех. На събитието присъстваха футболистите, ръководството, феновете на отбора, както и г-жа Ива Дацева-Уорън, представител на световноизвестен инвестиционен посредник „Емирейтс Уелт“, който преди дни стана спонсор и на зелените. Г-жа Уорън сподели, че към момента най-важната задача е клубът да бъде стабилизиран в „Б“ група, а желанието на посредника за партньорство е в дългосрочен план.

На терена не се появиха наставникът на зелените Иван Стойчев и дългогодишният играч Антон Костадинов, чиито договори изтичат след броени дни. Новите попълнения към момента са халфа Руслан Иванов от „Хебър“ и Владимир Грачов, юношата на украинския отбор „Шахтьор“ Донецк. Към групата ще се присъедини и колумбиецът Хуан Пабло, а до края на седмицата от щаба на „Пирин“ се очаква да обявят и новия треньор.
Пиринци продължават своята подготовка до края на следващата седмица в домашни условия, а след това е предвиден лагер в село Баня. Зелените ще стартират контролните срещи на 27.06, а съперник ще бъде „Кариана“ Ерден.

Comments

comments