/ВИДЕО/ Оголени кабели стърчат по пътя към детската площадка в парк „Ловен дом“- Благоевград

Екипът на Blagoevgrad-news реши да посети детската площадка в Парк „Ловен дом“ – Благоевград. По пътя към мястото, където ежедневно играят деца, се натъкнахме на осветителни тела, с оголени кабели.
Приспособленията, служещи за осветление в късните часове, се намират в непосредствена близост до преминаващите посетители по стълбите в парка. През тъмната част на денонощието осветление в парка- има. Следователно по кабелите, на които се натъкна нашия екип, трябва да тече ток.
Припомняме, че парк „Ловен дом” бе частично обновен през 2014 година. Проектът за парк „Ловен дом” включваше извършване на основен ремонт на алейно осветление, алеи, стълбища, освежаване на алпинеум, ремонт на съществуващ открит канал, озеленяване, монтиране на парково оборудване, изграждане на детски кътове и площадки. След реновирането му, мястото отново стана повод за разходки и приятни моменти на жителите и гостите на Благоевград.
Днес обаче, питаме дали състоянието на осветителните тела не застрашава посетителите на парк „Ловен дом“ и най-вече малките деца, които искат да се докоснат до всичко около тях?

Вижте подробности във видеото.

Comments

comments