Община Сандански кандидатства по проект за оборудване и обзавеждане на Дневния център за деца и младежи с увреждания, гр. Сандански!

По предложение на кмета на Община Сандански – Атанас Стоянов, което бе прието единодушно на заседание на Общински съвет, общината кандидатства по проект за оборудване и обзавеждане на материалната база на Дневен център за деца и младежи с увреждания, град Сандански.

В рамките на проекта, се предвижда да се поднови част от материалната база на центъра, открит преди повече от 15 години.

Нови дивани за многофункционалната зала, някой кухненски уреди, мивка и шкафове, кушетки за масаж и кростренажор в зала за рехабилитация, климатични системи за отопление и охлаждане за някой помещения, компютри – стационарни и преносими за осигуряване на по-качествена и специализирана работа с децата и младежите в Дневния център, са част от оборудването, заложено в проекта за закупуване.

Социалният проект е изключително важен за Дневния център, който насърчава и подкрепя емоционалното и социално развитие на всеки потребител. Новото оборудване ще облекчи и улесни работата на персонала и потребителите, които имат специализирани потребности, свързани с тяхното емоционално и здравословно състояние.

Comments

comments