Община Благоевград откри процедура за изпълнител за изграждането на подлез към квартал „Грамада“

jp_prelez_gramada3

 

 

Община Благоевград обяви открита процедура за изпълнител за изграждане на подлез към квартал „Грамада“

Процедурата е открита и е по оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Стойността на обществената поръчка е  1 938 597.50 лв. без ДДС (близо 2 млн. лв.) .

Предметът на обществената поръчка е : „Избор на изпълнител за изграждане на подлез към кв. „Грамада“ във връзка с реализацията на проект „Интегриран градски транспорт на гр. Благоевград”, по Процедура за директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP001-1.001-039 ”Изпълнение на интегрирани планове за градско възстановяване и развитие 2014-2020”, Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“, Инвестиционен приоритет „Интегриран градски транспорт” по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.

Подлезът, който ще свързва благоевградския квартал „Грамада” с останалата част на града следва да бъде изграден до края на годината. С неговото изграждане ще бъде решен един от основните проблеми за жителите на квартала, който съществува от десетилетия, а именно преминаването на целия автомобилен трафик и пешеходците през железопътния прелез.

 

На 10.04.2019г. ще бъдат отворени офертите.

Екипът на „Благоевград нюз“ ще продължи да следи темата и ще информира читателите си, относно това кой ще бъде избран за изпълнител на обществената поръчка.

Comments

comments