Нов ядрено-магнитен резонанс в Болница Пулс!

Centros-de-Diagnosticos

Като част от нашия ангажимент за осигуряване на възможно най-доброто здравеопазване на нашите пациенти, ние инсталирахме съвсем нов, най-съвременен  ЯМР (Ядрено Магнитен Резонанс) на ползващата се с отлична репутация световна марка Филипс.  Новият ЯМР не само ще подобри цялостното преживяване на нашите пациенти, но ще даде на нашите добре обучени и опитни лекари много по-добри възможности за образна диагностика.

   ЯМР сканирането напълно елиминира йонизиращото лъчение и свързаните с него рискове поради факта, че се използват магнитни полета и радиовълни, за да се генерират по-ясни изображения на органите. Тази техника позволява на специалистите, когато провеждат изследване на пациентът, да преглеждат най-детайлно меките тъкани, в това число и лезиите, които са невидими с други апарати за образна диагностика.

   Новият ЯМР предлага успокояващо изживяване за нашите пациенти с по-широка и по-удобна среда за сканиране, зашеметяващ визуален дисплей, значително намаляване на шума и успокояващa аудио система.

„Този ​​ЯМР, ще ни позволи по-добре да диагностицираме и лекуваме нашите пациенти.“ – д-р Чавдар Андонов – началник на Образна диагностика.

„Този ​​ЯМР е чудесен пример за ангажираността на Болница Пулс да предоставя възможно най-добрата грижа за нашата общност.“ – д-р Светла Петрова – лекар специалист образна диагностика

Comments

comments