Нов офис и местни представители на „Продължаваме промяната“ Благоевград ще поддържат връзката между хората и техните избраници

Депутатът от „Продължаваме промяната“ – Благоевград Андрей Гюров оглави най-голямата парламентарна група в 47-то Народно събрание. В нея влизат и двамата депутати, избрани от област Благоевград – Владимир Табутов и Екатерина Димитрушева.

Работата на младите политици в гр. София няма да ги откъсне от хората и проблемите в региона. Веднага след изпълнение на най-важните задачи на централно ниво – структуриране и започване на нормална работа на правителството и парламента, през 2022 г. на местно ниво предстои изграждане местна структура. Доброволците и местните координатори ще се превърнат в мост между хората от областта и техните народни представители.

Целта е силна местна организация, която да стане фактор в обществения живот в региона, а участниците в нея да са насреща да чуят проблемите, да събират сигнали и предложения, и да реализират каузи и инициативи.

„Елементът, който ме изненада най-много, беше вдъхновението. То е нещо, което не можеш да култивираш и контролираш. То просто се случва! Вдъхновението, с което нашият екип работеше за Промяната, вероятно е било почувствано от всички наши избиратели. Именно тази смесица от прекрасен екип, работещ с кауза и вдъхновение, доведе до познатия вече изборен резултат“, споделя Андрей Гюров. Хората от екипа му ще са отборът, на който той и колегите му от Парламента ще разчитат, за да запазят връзката си с избирателите от Благоевградска област.

До структуриране на новата организация, областен координатор за Благоевград и представител за общините Благоевград и Симитли ще бъде Стоян Мавродиев (Stoyan.mavrodiev.pp@gmail.com).

За общините Кресна и Струмяни представител ще бъде Росица Телкеджийска ( rositsa.telkedzhiyska.pp@gmail.com) , за Сандански – Димитрина Хаджиева (dimitrina.hadzhieva.pp@gmail.com). Отговорник на „Продължаваме промяната“ в Петрич ще бъде Антоанета Колчакова – Точева (antoaneta.tocheva.pp@gmail.com), в Разлог и Белица – Виктор Банарев ( viktor.banarev.pp@gmail.com), в Банско и Якоруда – Ваня Кромбоа – (vanya.crombois.pp@gmail.com). За общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча ще продължи да отговаря депутатът Екатерина Димитрушева ( ekaterina.dimitrusheva.pp@gmail.com)

 

В близко бъдеще се планира откриване на поне един офис на „Продължаваме промяната“ в Благоевград. Ще бъдат обявени места, дни и часове с приемно време на народните представители за граждани от областта.

Comments

comments