Никога не доверявайте тайните си на тези зодии

Да ​​довериш на някого тайните си е опасно решение. Особено ако знаете, че точно на тези хора не може да имате доверие.

Ето кои зодии ще разнесат тайната ви, преди дори да се приключили с доверяването.

Близнаци

Доверяването на този човек е равносилно на самоубийство. Близнаците не само ще разкажат вашата тайна дори на стените, но и ще превърнат откровено скучната ви история в истински блокбастър с преследвания, страст и любов.

Водолей

Водолеят ще пази вашите тайни в себе си, докато не го разочаровате. Но имайте предвид, че те са много обидчиви и може да се засегнат дори от кихането на котката ви. Моленето за прошка е безмислен акт. Можете веднага да поемете към друга държава, защото във вашата родина вече сте станали известни, благодарение на тайната ви и вашия близък  Водолей. Може да сте сигурни, че той ще се опита да ви злепостави.

Везни
Всъщност те могат да пазят тайни, но това ще тежи много на душата им. И те ще искат наистина да я разкажат на първия човек, на когото попаднат. Или на няколко. Или на целия град…

Стрелец
Няма значение дали доверявате на вашите близки Стрелци своите тайни или не – те са ги измислили за вас отдавна и са ги разпространили вече. Освен това става дума за такива „тайни“, че ще бъдете заобиколени на километър, за да не се срещнете отново дори с поглед. Погледнете на нещата от добрата страна – ще разполагате с повече лично пространство.

Овен
Овенът е като отворена книга – още след първата чаша вино ще ви разкаже всичко за себе си. А след втората, той ще започне да ви нарича сестра/брат и да разкрива една тайна след друга и чуждите тайни. По невнимание той може дори да ви каже и някоя, която вие сте му споделили преди време.

Comments

comments