/СНИМКИ/ Народният представител Даниела Савеклиева се отчете пред медиите

oznor

Народният представител Даниела Савеклиева се отчете пред медиите.

От началото на тази година като народен представител и в качеството ми на член на комисията по бюджет и финанси и на заместник-председател на Комисията по икономическа политика и туризъм съм внесла 22 законопроекта и проекти на решения“, съобщи на пресконференцията Савеклиева.

Тя уточни, че „заедно с колегите народни представители на ГЕРБ от Благоевградска област сме задали въпроси към различни министри по проблеми и значими проекти за Благоевградска област, като проекта за преносен газопровод Симитли-Разлог-Банско и за междусистемната газова връзка Гърция-България, ремонта на тунел „Кривия“ по направлението на републикански път І – 1/Е-79/ „Видин – Кулата“, който е част от трансевропейската пътна мрежа, за развитие на Национална спортна база „Цар Самуил“, за проблема с осветлението на пътен участък на Е-79 от местността „Антените“ до квартал „Струмско“ в района на град Благоевград”.

oznor

Даниела Савеклиева припомни, че през 2018 година е провела приемни за жителите от цялата област. „Най-често въпросите бяха свързани с осигуряване на трудова заетост и възможностите, които предлагат правителствени програми в тази сфера, проблеми, свързани с административни казуси, от социален и обществен характер. С представители на Съюза на хората с уврежданията коментирахме законодателните промени, касаещи т.нар. инвалидни пенсии и мерките, които се предвиждат срещу нарушителите в системата“.

cof

По традиция Даниела Савеклиева разчупи заедно с представители на медиите от Благоевград питка с късмет и отправи пожелание за ползотворна работа и много добри новини през новата 2019 година.

Снимки: ГЕРБ

Comments

comments