Най-забавната страна на всяка зодия

забавно

Някои хора са винаги весели и гледат положително на всяка ситуация, други са по-мрачни, но когато са в настроение – също показват, че знаят  как да се забавляват. Ето коя е най-забавната страна на всяка зодия.

Овен-Правят страхотни шеги. Умеят да разказват вицове и смешни истории, служат си добре със словото. Така успяват да забавляват и очароват другите.

Телец-Много са забавни като пийнат и потанцуват. Ако са истински влюбени, могат да направят и уникално стриптийз шоу.

Близнаци-Развеселяват се като готвят. Когато са в кухнята и майсторят кулинарен шедьовър, ще са в стихията си и ще ви забавляват искрено.

Рак-Ракът се опитва да ви включи във всичките си планове и занимания. Само така успяват да се отпуснат и открият пред вас и ви очароват и разсмиват искрено.

Лъв-Просто трябва да ги наблюдавате. И няма да ви е скучно. Те знаят как да впечатлят околните – с пеене, танци, имитиране на известни личности и т.н.

Дева-Обичат да правят подаръци и изненади. Когато ви ги поднасят и ви показват колко сте ценни за тях, са много весили и ви заразяват с добро настроение.

Везни-Везните имат страшно много таланти, затова ви забавляват постоянно. Умеят да изпълняват желания и правят най-страхотните купони.

Скорпион-Наслаждават се на трудностите и дяволитото. В стихията си са, когато волята им бива тествана или гледат как други се с измъчват с определена задача.

Стрелец-Най-забавните знаци – от сутринта до през нощта са във вихъра си. Имат искрица лудост. Говорят си сами, отдават се на приключения – винаги е смешно с тях.

Козирог-И те имат много добри шеги като овните. Но ако от овните го очаквате, то козирозите могат да са много сериозни и изведнъж да кажат нещо толкова забавно, че коремът ще ви заболи от смях.

Водолей-Забавляват ви, докато ви дразнят. Опитват да ви предизвикат с нещо, закачат ви. Никога не го правят с лоша цел, дори да не изглежда така – просто това е начинът, по който се веселят.

Риби-Забавен е начинът, по който опитват да се забавляват. Тоест – винаги правят нетрадиционни партита, говорят разпалено с напълно непознати, предлагат пътувания в последния момент.

Comments

comments