Национален протест за „Равни бизнес условия, предоставяни от телевизиите“

room-2559790_1280

На официалния сайт на ТВ Кабел сат – Запад е публикувана информацията, че утре – 19 юни, пред сградата на Министерския съвет ще се проведе национален протест за „Равни бизнес условия, предоставяни от телевизиите“

Публикуваме пълния текст на съобщението:

Националното сдружение на кабелните оператори “Клуб 2000” организира национален протест на 19.06.2019 г. от 13:30 часа пред сградата на Министерски съвет. Чрез открито писмо до медиите се посочват реалните размери на щетите, нанесени от акциите на спецслужбите на 13.06.2019 г. срещу пет кабелни оператора.

От „Клуб 2000“ канят всички заинтересовани страни (служители на кабелни оператори, абонати, институции и учреждения) да се включат в протестните действия, за да защитят интересите и правата си. Мотото на протестните действия е „Равни бизнес условия, предоставяни от телевизиите“.

С проведените показни акции е блокиран целият бизнес в региона, заради невъзможност да се извършват сделки, доставки и разплащания по интернет. Прекъсването на мрежата затрудни работата на държавните органи, училищата и лечебните заведения в много региони.

На протеста в столицата се очакват протестиращи от цяла страна.

Източник:tvzapad.bg,

Comments

comments