На какво се ядосват различните зодии

есенн

Зодията определя причината за гнева ни.

Понякога не можем да си обясним защо непрекъснато се ядосваме на едни и същи неща. Отговорът се крие в звездите!

Емоциите са хубаво нещо, те са присъщи на човека. Но понякога избухваме, без да можем да се контролираме. Има ли неща, които редовно ви довеждат до сляпа ярост? И не знаете защо? Може би ще намерите обяснението в зодията си, понеже тъкмо тя е причината да се ядосвате на конкретни неща. Ще ви издадем какво изкарва извън кожата им представителите на отделните зодии.

Водолей (21.1.-19.2.)

Водолеите са свободолюбиви, много чувствителни и умни. Но те страдат от т.нар. „синдром на помагащите“, засегнатите от който стават жертва на самарянските им импулси. Те винаги се застъпват за онеправданите, поради което ужасно се дразнят, когато хората проявяват невежество и егоизъм. Също така ги вбесяват и хора, които постоянно се оплакват, но не полагат усилия да променят ситуацията си.

Риби (20.2.-20.3)

Представителите на зодията Риби минават за трудни и крайно чувствителни. Затова не е чудно, че ужасно се вкисват, когато някой ги критикува – особено ако не разбират критиката. Рибите обаче се дразнят и на хора, които имат навика да се оплакват и да мърморят.

Овен (21.3.-20.4.)

Овенът винаги има собствено мнение и притежава организационен талант. Обича да урежда бързо нещата, затова се вбесява, когато някой се размотава. Освен това Овните минават за  много спонтанни и страстни, поради което не могат да понасят хора, планиращи всичко няколко месеца предварително.

Телец (21.4.-20.5.)

Изразът „дебела глава“ се отнася с пълна сила за Телеца. Той в никакъв случай не желае да се нагажда и поради това изобщо не харесва спонтанните постъпки. Ето защо си показва рогата, когато се наложи плановете да се променят в последния момент.

Близнаци (21.5.-21.6.)

Факт е, че Близнаците имат две лица. Едното от тях много се дразни на изблиците на болезнена  ревност.  Затова партньор, който проявява собственически чувства, е в състояние да изкара Близнаците извън нерви.

Рак (22.6.-22.7.)

Сърдечна прегръдка или мляс по едната, мляс по другата буза за поздрав? Не и при Раците! На тях изобщо не им е забавно, когато някой наруши личното им пространство без позволение. Затова излишното интимничене ужасно ги ядосва.

Лъв (23.7.-23.8.)

Все едно дали Лъвове или Лъвици, представителите на тази зодия винаги искат да са Номер едно! Ако се почувстват недооценени или пък решат, че ги правят на глупаци, незабавно си показват ноктите!

Дева  (24.8.-23.9.)

Девите имат много високи изисквания към себе си. Но именно този перфекционизъм ги кара бързо да излизат извън кожата си и дни наред да си блъскат главата с въпроса дали не е можело да се справят по-добре с дадена задача или проблем.

Везни (24.9.-23.10.)

„Това не го можеш“ е изречение, от което Везните настръхват, независимо колко уравновесени и спокойни са иначе. Защото те виждат нещата винаги в положителна светлина и не обичат негативния начин на мислене.

Скорпион (24.10.-22.11.)

Скорпионите си показват жилото при реплики като „Това винаги се е вършело по този начин“. Застоят ги изнервя неимоверно! Те искат да се развиват професионално и затова непрекъснато изпробват нови неща. По тази причина не понасят хора със закостеняло мислене.

Стрелец (23.11.-21.12.)

Стрелците се ядосват най-вече на хора, които настояват на своето мнение, защото държат околните на всяка цена да споделят техните възгледи и разбирания.

Козирог (22.12.-20.1.)

„Направи си сам“ е девизът на Козирозите.  Те винаги се стремят да пробиват с глава стената, но знаят как да го правят! Затова хора, които не са самостоятелни и непрекъснато търсят помощ, им късат нервите.

Comments

comments