МВР за Благоевград Нюз: Санданският ОбС-съветник и бизнесмен Евг. Панайотов и рускиня пострадаха при разразил се скандал в курортния град

изтеглен файл (9)

Сериозен скандал е възникнал днес между общинския съветник Евгени Панайотов от Сандански и 62-годишна руска гражданка, пред кооперация по пътя за санданското село Поленица. Повод за разразилия се спор между известния в курортния град строителен предприемач Панайотов и чужденката, се е оказал апартамент, който фирмата на Панайотов строи.

При скандала са пострадали и ОбС-съветникът Панайотов, и руската гражданка. „Бизнесменът запалил колата си, но руската гражданка отворила вратата, за да му попречи да потегли. Двамата се сборичкали, в разразилия се спор джипът ги е блъснал“, това заяви за Благоевград Нюз Й. Гатовска, говорител на ОД на МВР-Благоевград. При инцидента е пострадала и руската гражданка.

А на въпрос от наш репортер, свързан със сигнали до медията ни за стрелба по Панайотов, Гатовска категорично отрече такава да е имало.  По данни на следствената група от Сандански, инцидентът, при който джипът е минал през крака на Панайотов, се води „ПТП“.

 

Comments

comments