МТСП организира конкурс за годишна национална награда за социални иновации

ooo

Министерството на труда и социалната политика обявява конкурс за Национална награда за социални иновации. Основна цел на инициативата, която се организира за пета поредна година, е да се насърчи развитието на социалните иновации в подкрепа на социалната икономика и социалното предприемачество. По този начин ще се повиши видимостта и ролята на социалните предприятия. Ще бъдат отличени социални предприятия, кооперации, образователни и научни институции и организации в сектора на социалната икономика.

 През настоящ ата година конкурсът се обявява за категориите социални иновации, свързани със заетост, със социално включване и с предоставяне на социални продукти и услуги.

 Крайният срок за кандидатстване в конкурса е до 17.30 часа на  30.09.2019 г.

 Предложенията се подават на електронен адрес: SI_nagrada@mlsp.government.bg. До участие се допускат всички физически лица, граждани на България и юридически лица, регистрирани в България. Кандидатите следва да представят формуляр за кандидатстване (по образец) и декларация в свободен текст, която да удостоверява оригиналността на идеята.

Comments

comments