Младен Тимчев: Има много проблеми в селата, но знам как ще ги решим!

IMG_20191009_183922

Проблемите в селата на община Сандански са много и част от тях не търпят отлагане, а е необходимо бързото им решаване. В това се увери по време на своя предизборен рейд в населените места извън общинския център кандидат-кметът на БСП – Младен Тимчев. Той проведе срещи с жители на селата Пирин, Поленица и Джигурово. Във високопланинското селище Пирин хората се оплакаха от лошото състояние на канализацията, от липсата на лекар и ежедневен транспорт до околните села и градове. Проблем с канализацията има и в селата Джигурово и Поленица, голяма част от пътната мрежа в тях е в окаяно състояние. Сградата на кметството в Джигурово също има нужда от спешен ремонт.

IMG_20191009_185859

Необходима е драстична промяна в отношението на общинското ръководство към малките населени места, за да намерим решение на всички тези проблеми, трупани през годините. Знам как да ги решим, но, разбира се, ще е необходимо време. Винаги съм казвал, че трябва всеки един кмет да насочи вниманието към малките населени места, защото там хората също искат да имат асфалтирани улици, удобни тротоари, качествена питейна вода, зелени кътове за отдих. Не на последно място – и нормално здравеопазване”, заяви кандидат-кметът на БСП.

IMG_20191009_183955

Специално за осигуряването на адекватни здравни грижи за населението на селата, най-вече за възрастните хора и за тези, които имат проблеми с придвижването, Младен Тимчев планира създаването на мобилни кабинети. Със съдействието на общината лекари да посещават пациентите в отдалечените населени места.

IMG_20191009_190804

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments