Miss Gold Night Club- Гоце Делчев предизвика невиждан интерес , Маги Димитрова стана Кралицата на Gold Night Club

Първият конкурс организиран от Александър Филипов- собственик на МА „AF Models“, пожъна огромен успех.Събитието успя да предизвика голям интерес и желаещите да присъстват на него едва се побраха в Gold Night Club.Този конкурс се превърна във възможно най-успешната първа крачка за най-младата модна агенция в Югозападана България – „AF Models“.
Часове преди конкурса осемте претендентки започнаха усилени репетиции на цялата програма, наблюдавани от Александър Филипов, който държеше на всеки детайл, за да се получи едно наистина успешно представяне пред публиката.
Малко след 23:00 часа на 14 август, стартира и самият конкурс. Програмата , която екипа от специалисти беше подготвил за гостите, премина успешно.Специален гост в журито бе Моника Валериева – „Сексимвол 2015 година“, част от журито бяха и Александър Филипов, Станислав Шапков, Валентин Бончев, Димитър Серафимов и Йоанна Димитрова.
Конкурсът премина в три кръга, момичетата дефилираха в ежедневни облекла,бански костюми и официални рокли, предоставени от Бончев Груп.

В паузите между кръговете, гостите се насладиха на музикалната програма подготвена от Вива Денс.

Христина Мирчева, се оказа най-титулованият модел на вечерта,тя обра три специални награди- Лице на Bonchev group , Лице на хотелски комплекс Омая , Лице на Топ Преса, тя се оказа и любимката на публиката и взе приза за „Момиче на публиката“, Христина стана и първа подгласничка на Miss Gold Night Club- Гоце Делчев.
Втора подгласничка стана Теодора Павлова от Пловдив, която освен всичко е и част от националния отбор на България по футбол,тя стана и Лице на Престиж бизнес.
Трета подгласничка стана Гергана Симонска от Сандански.
Кралица на Gold Night Club стана Маги Димитрова от Перник, тя стана и Лице на Спа хотел „Ивелия“.

Comments

comments