Месечен хороскоп за октомври

 

 

Овен

 

През октомври, що се отнася до личния живот, няма да сте имунизирани срещу изненадващ обрат на събитията. Любовният ви живот е с главата надолу, в търсене на отговори, защо бихте могли да се сблъскате с предателство в любовта. Гледайте напред, това не е подходящият момент за стартиране на нови проекти, това би бил малко рисков момент. От 19 октомври ще започнат положителни планетарни аспекти, преди този период обаче е най-добре да бъдете внимателни. Около 23 октомври, благодарение на внезапен и малък паричен поток, финансите ви ще се подобрят.

Телец

 

Октомври започва без затруднения, на общо ниво през този месец ще се усети положителна еволюция. Ако искате нещата да продължат и да се развиват, това ще се случи, но няма да имате контрол върху това кога точно като време. Звездите ви съветват да действате предпазливо както в любовния, така и в семейния сектор. Едва от 22 октомври насетне, нов попътен вятър ще отнеме някои от лошите спомени. Но преди това може да ви липсва търпение, а това ще постави под въпрос всички неща, които бихте могли да направите. Няма нужда да създавате конфликти или да поставяте ултиматуми.

 

Близнаци

Скъпи Близнаци, като цяло месецът започва в полутонове, обикновено сте замислени и изведнъж решавате да бъдете по-малко внимателни към близките си. За някои това е шок, докато други са разбрали смисъла на вашата малка игра. Опитвате всичко, за да изпитате реакцията на хората около вас. Преди да действате, помислете два пъти. В началото на месеца отношенията ви в любовта няма да са много стабилни, но около 15-ти октомври нещата ще се подобрят значително. Възползвайте се от семейната среда, благоприятна за обмен на идеи около 22-ри, за да общувате по проекти от всякакъв вид. Не бъдете крайно упорити, рискувате да паднете в капана на опоненти в живота ви.

Рак

В началото на месеца ще имате някои прекрасни срещи. Отначало сте доста предпазливи, но скоро ще можете да го пуснете, ще съобщите очакванията и чувствата си. Ще установите нови контакти, като подчертаете вашата общителна страна на човешките взаимоотношения, така че бързо ще получите доверие. По отношение на семейните проекти ще има несигурност, ако сте избрали да си затворите очи, а не да се изправите пред реалността, нещата ще се влошат. Късметът ще се върне около 15 октомври. Възможности ще се отворят за вас, а във финансите ще намерите правилната скорост.

Лъв

Ако търсите решения на проблемите си, ще ги намерите около 13 октомври, но не и преди това. Планетарните влияния предполагат кратка почивка. Ако искате да бъдете дейни, като се хвърлите върху всяка малка възможност, която се предлага, това може да изглежда като идеалното решение. Около 19 октомври професионалната среда може да стане тежка, колегите ви в офиса могат да затруднят живота ви, но истинският самонадеян лъв, който сте, няма да се остави да бъде потъпкан. Не крийте амбициите си. В семейството вие сте тези, които решавате конфликтите, опитайте се да действате разумно този месец.

 

Дева

Настъпването на есента ще успокои пламъка на вашия знак, но Венера витае около главата ви, оставяйки вратата отворена за възможности и късмет. Не се страхувате от нищо. Вместо да играете ролята на студената Дева, поемете инициативата. От началото на месеца можете да започнете да се отпускате, ще бъдете по-малко стресирани, дори ако съвестта ви подтиква да се включите в сантиментални приключения. Семейният кръг е в центъра на вашите приоритети, децата са в основата на вашето щастие. Ако обмисляте големи проекти, планетарните влияния ще бъдат благоприятни.

 

Везни

Действате егоистично настроени. Вместо да се огледате наоколо, губите време да си представяте живот без проблеми, който обаче съществува само в мечтите ви. Месецът започва с добри пожелания скъпи Везни, тъй като страстта е зад ъгъла. Вие сте в голямо търсене, независимо дали сте на работа, у дома или където и да е. Приемането на вниманието на другите ви извежда на върха на зодиакалния парад. Към края на месеца, в офиса може да имате някои малки трудности с колегите. Опитайте се да бъдете дипломатични, за да успокоите обстановката.

Скорпион

За родените под знака на Скорпион Октомври обявява ново предизвикателство. В сектора на взаимоотношенията, вие сте по-уверени, обкръжението ви също ви възприемат добре. Контактът с природата ще полезен за по-мечтателните сред вас, използвайте възможността да направите дълги разходки в гората или просто да си почивате в такава спокойна среда. Около 14-ти вашият любовен живот се обогатява. Неочаквани сътресения ще променят хода на нещата, ако сте планирали пътуване, то може да се отложи. От финансова страна много административни процедури (банкови искания за кредит или други) ще имат положителен отговор.

 

Стрелец

Скъпи Стрелци, ще бъдете поглезени от звездите през този месец. Началото изглежда спокойно, от втората седмица всичко ще се ускори под действието на планетите, любовта ви ще набере скорост, работната среда ще бъде укрепена благодарение на нови проекти. Малките трудности няма да изчезнат напълно, но ще бъдете защитени и това е голямо предимство. Срещите, които имате, ще бъдат положителни, очакванията ви ще бъдат оправдани и комуникацията, ако е била блокирана, ще се възобнови. На работното място можете да дишате, колегите ще бъдат солидарни. Очакват се определени промени в личния живот, така че говорим за положителни тенденции.. Ако имате нужда от финансова подкрепа за валидиране на проект, това ще бъде подходящ момент.

 

Козирог

Това е благоприятен период, емоциите са интензивни и силни, имате добра интуиция, не позволявайте на нищо да мине ей така. От 12 октомври възможностите идват една след друга, ако искате да подчертаете креативността си, ще има много възможности за това. Все още се колебаете да създадете проект? Оставете съмненията си настрана! Ако в личен план обмисляте да промените някои неща, направете го, без да поставяте под въпрос вече предприетите действия. Имате различна визия за любовта. Планетите ви изпращат необходимия тласък, за да преодолеете емоционалните си страхове, продължете напред, научете се да се доверявате. Семейният кръг е уреден, не се очакват смущения през месец октомври.

 

Водолей

Ще успее ли есента да увеличи решителността на Водолея? Изглежда, че да. Що се отнася до вашите чувства, лекотата и въображението са ключовите думи за ежедневието. Грешат, ако ви кажат, че не сте в любовна история. Без да вдигате твърде много шум, продължавате направо по пътя си и достигате целта си. Възползвайте се от този есенен период, за да се впуснете в нов проект или да планирате зимно пътуване. В романтичните отношения има добър баланс. В офиса тежкото натоварване ви влияе, но не чак да създава проблеми. В семейството сте заети, между децата и техните дейности изобщо не скучаете.

 

Риби

Умът ви е на друго място, увлечени сте от мечтите си. В началото на месеца представата за лекота ще отразява вашата личност. Около 10-ти октомври ще се усетят трансформации. Някои несигурни ситуации ще се изяснят, вече няма да плавате в мътни води, решенията ще бъдат искрени, ще правите избори, ще контролирате емоциите си, няма да скачате с главата напред; бързо ще намирате решения. Вместо да бъдете апатични пред телевизора, ще предпочетете да прекарвате време с приятели, да организирате вечери. Този месец приятелите и семейството ще бъдат част от вашата зона за комфорт.

Comments

comments