Манолова: С протегната ръка сме към следизборна коалиция с Василев и Петков

В добра комуникация сме с Асен Василев и Кирил Петков, работили сме заедно. Гражданската ни платформа „Изправи се БГ“ е била във взаимодействие и с двамата. Хората трябва да знаят, че когато гласуват за „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме!”, „Продължаваме промяната“, гласуват за следващо управляващо мнозинство“. Това каза NOVA NEWS лидерът на „Изправи се БГ! Ние идваме!” Мая Манолова.

Според нея това ще даде енергия, надежда и увереност на хората, че партиите на промяната вече няма да се противопоставят едни на други.

Манолова подчерта, че „Изправи се БГ! Ние идваме!” е с протегната ръка към следизборна коалиция с „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“.

За нея най-важно е да се знае, че този път ГЕРБ и ДПС ще бъдат държани далеч от властта и ще има мнозинство на промяната.

Мая Манолова информира, че днес ще се финализират преговорите с партньорите от коалицията – „Движение 21“, „Движение България на гражданите“ и Единна народна партия, като най-вероятно ще се явят в същия формат на изборите.

„Залети сме от сигнали за повишените цени на тока, които за фирмите са три пъти по-високи. Трябва да има компенсации, защото ще последват фалити, безработица, галопираща инфлация“, каза още Манолова. Според нея и домакинствата трябва да се подпомагат.

Comments

comments