Лазерната система на Fotoma Dynamics Pro на болница „ПУЛС“ с широко приложение и в дерматологията

 

Ултрамодерна лазерна система в помощ на дерматолозите – процедури за лечение и естетични корекции.

Иновативната многофункционална лазерна система на Fotoma Dynamics Pro предлага цялостно подмладяване на лицето, неинвазивно третиране на стари и нови белези, включително от акне, розацея, пигментни петна и често срещаните стрии.

Лазерното лечение намалява възпалението чрез фотоселективна абсорбция и контролирано нагряване. Лазерът безопасно прониква в кожата до оптимална дълбочина на третиране, за да повлияе на свръхактивните мастни жлези.
Допълнително, лечението ускорява процеса на оздравяване и стимулира ремоделирането на колагена, което е важна стъпка в дългосрочното лечение на акне и превенция на белезите.

Лазерният пилинг може да изглади фините бръчки с редуциране на по-дълбоките и по-динамични такива. Лазерният лъч внимателно „изпарява“ горните слоеве на епидермиса, като успоредно стимулира производството на нов колаген в дермата..

За всичко свързано с процедурите, които могат да се извършват с лазерът и ефективността от тях разговаряхме с д-р Димитрина Гулева.Тя е специалист дерматолог от гр. София с няколко години сериозен опит. Извършва прегледи, консултации и диагностика на пациенти с кожни заболявания от различно естество. Завършва Медицински университет София през 2012 г. Своята специалност Дерматология и венерология придобива през 2018 г. Има допълнителни квалификации – Курсове и квалификации по дерматоскопия, алергодерматология, автоимунни кожни заболявания, дерматохирургия, както и в областта на естетиката; – Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността; – Член на Български лекарски съюз, Българското дерматологично дружество, Европейската академия по дерматология и венерология и Европейската академия по алергология и клинична имунология След своето дипломиране д-р Гулева започва работа в Клиниката по Кожни и венерически болести на УМБАЛ „Александровска“ София. От няколко месеца тя е ценна част от екипа на болница „ПУЛС“ Благоевград.

 

За повече информация: www.bolnicapuls.com/laserdermatology

Телефон за връзка: 073 / 88 20 20
Ел. поща: mbalpuls@mbalpuls.bg

Comments

comments