Кубрат Пулев записа 27-мата си победа в професионалния бокс с нокаут

pulev


Кубрат Пулев записа най-трудната си победа в професионалния бокс, след като успя да нокаутира в 7-ия рунд румънския здравеняк Богдан Дину на ринга в култовата зала “Хангара” в Коста Меса, Калифорния (САЩ).
В 4-ия рунд най-добрият български боксьор получи тежка аркада, който го постави в тежката ситуация, Богдан Дину да доминира. За преден път лъвът демонстрира огромния си характер и от 5-ия рунд пое изцяло контрола над битката.
В 6-ия рунд доминацията на Кобрата бе огромна и за Дину бе трудно да е равностоен съперник.
Развръзката дойде след 2:40 минути в 7-ия рунд. Кобрата прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия нокдаун Пулев получи наказание и отнемане на точка, заради удар зад главата на Дину. Кобрата се поклони и извини. Малко по-късно българинът отново прати противника си на земята. Дину се изправи, малко преди съдията да обяви нокаут за Кобрата. Ъперкът в главата на Богдан Дину. Дясно кроше за Кобрата прати Богдан Дину в трети нокдаун.
В крайна сметка съдията обяви победа с нокаут за Кубрат Пулев и той записа 27-ия си успех на професионалния ринг и 14-и с нокаут.

Comments

comments