Корнелия Нинова: Целта на БСП е да удвои кметовете си

406cc86d191d7b01da70a21284b434b1

Целта на БСП за предстоящите местни избори е да увеличи двойно броя на кметовете си“, това заяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова, която присъства на областната конференция на партията в Русе, предаде БНР.

В момента кметовете на общини, избрани от листата на БСП, са 30, а партията ще води такава кампания, която да доведе до двойното им увеличение, коментира в Русе Корнелия Нинова.

За битката в София все още се чака решението на Мая Манолова и на 11 септември, когато е градската конференция на партията, ще стане ясно дали БСП ще я подкрепи или ще издигне друг кандидат.

На въпрос дали социалистите очакват подла кампания, както предрече премиерът Борисов, Нинова отговори: „Като гледам как започват, за пореден път съжалявам, че няма да бъдат избори на състезание на аргументи, и на програми, и на идеи. Все се оплакваме, че политиката е безидейна, че е жълта, че произвеждаме само скандали, а ето, сега е време за програми. БСП е единствената партия, която има програма за местните избори“.

Днес бе утвърден кандидатът на БСП за кмет на Русе – Пенчо Милков, и листата за общински съветници.

 

 

Comments

comments