Конкурс „Моят град Гоце Делчев“

43176034_316761179121552_1139351546845200384_n

Младежко обединение в БСП Гоце Делчев организира фотографски конкурс на тема Моят град Гоце Делчев“, посветен на 106-тата годишнина от освобождението на град Гоце Делчев. В конкурса ще могат да вземат участие всички желаещи жители и гости на нашия прекрасен град.

Темите на изображенията могат да включват материално и нематериално наследство (напр. сгради, изкуство, текстил, машини; традиции, знание, умения, език и т.н.); природни дадености (пейзажи, флора и фауна); дигитално/цифрово наследство.

Жури, съставено от представители на местните медии, общественици и професионален фотограф, ще избере изображения, които ще бъдат представени на специална изложба.

Регистрация и участие:

1.1. Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на адрес konkurs.gd@abv.bg
1.2.
Към всяка снимка, участваща в конкурса, трябва задължително да има следната информация:
– заглавие на снимката
– име на автора фотограф
– текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката (до 500 знака)
– телефон за връзка
– човекът изпратил снимката носи отговорност за авторските и права.

До участие в конкурса няма да бъдат допускани творби, изпратени с неточна или непълна информация, или такива които не са авторски.

Всеки участник ще получи на електронния си адрес потвърждение за успешно извършената регистрация на материала, който е изпратил за участие в конкурса.

Ограничения:

2.1. Всеки автор може да участва с максимум 5 снимки във фотоконкурса.

3. Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

обработка на яркост и контраст;

изостряне на изображението;

прекадриране на снимката.

Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики. Целта на конкурса е да покаже снимки, които се доближават максимално до естествената среда, която са запечатали, а не да се показват умения на автора да работи с фотообработващи програми.

4. Срокове:

Срок за изпращане на снимките:
Конкурсът се открива на 04.10.2018г.
Краят на конкурса настъпва в 20:00ч. на 18.10.2018г.
Снимки за участие могат да се изпращат по всяко време между началото и края на конкурса.

Гласуване във фейсбук страницата на Младежко обединение на БСП Гоце Делчев, ще определи носител на Награда на публиката“. Гласуването става от 18.10.2018г. до 28.10.2018г.

Изпратените фотографии, ще участват в изложба, която ще бъде открита през м. Ноември.

Наградите ще бъдат обявени на специална церемония при откриване на изложбата.

5. Наградите са: 1-во място – 300 лева, 2-ро място – 200 лева, 3-то място – 100 лева, Награда на публиката – 200 лева.

*****

Личните данни, които ни предоставяте за целите на конкурса, са защитени съгласно правилата на Регламент (EC) 2016/679, използват се единствено за целта на провeждането му и няма да се използват за никакви други цели. Информацията е достъпна само на журито в конкурса във връзка със служебните им задължения и не подлежи на предаване на други администратори. Съгласно регламента, всеки има право на: информация; достъп до личните му данни; коригиране; изтриване; ограничаване на обработването; преносимост на данните; възражение срещу обработване на личните му данни.

 

Comments

comments