Класация на най-силните дами в зодиака

Още от древни времена хората гледат на жените като на „по-слабия пол“. Това обаче, разбира се, е лъжа – виждали сме многократно, че дамите могат да постигнат всичко, което искат. Ето защо решихме да изготвим тази класация на най-силните зодиакални знаци.

Вижте на кое място сте!

12. Близнаци

Близнаците са красиви, нежни и приятелски настроени личности. Техните слабости обаче са почти толкова ясно откроени, колкото и силните им страни. Близнаците са мързеливи и често искат да свършат множество неща едновременно, а това, разбира се, е невъзможно. Няма други като тях и може би са едни от най-ведрите знаци в зодиака, но когато става дума за нещо важно (като например работа), те се плашат и не знаят как да постъпят в определени ситуации. Близнаците се възприемат за най-слабия знак при жените. Представителите на тази зодия трябва да се концентрират само върху едно нещо. Направят ли го, със сигурност ще го постигнат.

11. Стрелец

Обикновено Стрелците работят усърдно в името на своята цел. Рядко се предават, но не понасят ситуации, в които се чувстват обвързани към нещо. Ето защо тяхното нетърпение често е и основното им падение. Стрелците трябва винаги да са концентрирани, да са съсредоточени върху онова, което е най-важно за тях. Знаят кога трябва да си тръгнат от нещо, което не им носи удоволствие. Не сваляйте очи от целта си и можете да постигнете страхотни неща дори и тогава, когато не сте напълно уверени.

10. Риби

Рибите са най-милите индивиди спрямо останалите знаци в зодиака. Те обаче могат да бъдат и изключително уплашени. Рибите са сред най-малко силните дами в зодиака. Нуждаят се от мотивация, решителност и съсредоточеност върху целта, която са си поставили. Престанете да витаете в облаците, фантазиите ще ви накарат да бродите безцелно. Ако стъпите здраво на земята, ще можете да постигнете всичко, за което копнеете. Грижата за любимите ви хора е сред най-големите ви добродетели. Ето защо вие заслужавате всичко, което можете да си представите.

9. Овен

Можете да бъдете изключително решителни, но същевременно не сте особено постоянни. Вие сте смели и знаете цената си, но ако се откажете преди да постигнете целта си, ще си навлечете много проблеми. Поработете върху постоянството си и ще достигнете всеки един връх. Не се колебайте, предстоят ви страхотни неща.

8. Везни

Вие сте нерешителни по природа. Трудно взимате каквото и да било решение. Решителни и смели сте, но се нуждаете от подкрепата на някой друг, за да постигнете своите цели и да реализирате своя потенциал. Мечтатели сте и без съмнение работите усърдно, за да постигнете това, което искате, но винаги търсите човек, на когото да се осланяте в онези моменти, в които не знаете какво да правите. Тази ваша черта на характера ви пречи да бъдете лидери, затова трябва да се научите да преценявате добре всяка ситуация. Успеете ли, един ден ще постигнете всичко, което пожелаете.

7. Дева

Търпението е най-доброто ви качество. Рядко обаче планирате каквото и да било в живота си и това ви пречи да постигате целите си. Начинът ви на работа може да се опише като груб и стриктен и това често ви изтощава. Малките детайли в обсебват и трудно можете да понесете ситуации, в която по една или друга причина нещо се обърква. Това често ви стресира излишно. Трябва да започнете да вярвате в себе си и да е отървете от абсурдните и натрапчиви отрицателни мисли за себе си, които често нямат нищо общо с действителността.

6. Рак

Притежавате всички качества, за да постигнете нещата, които искате. Нуждаете се просто от мотивация. Изключително практични и търпеливи сте. Освен това сте трудолюбиви. Няма нищо лошо обаче в това понякога да потърсите помощта на друг човек. Ако ви предложат услугите си, приемете и благодарете. Вашето въображение ще ви помогне да постигнете всичко, което витае в съзнанието ви.

5. Водолей

Инатливи сте, макар и не толкова, колкото Телците, и знаете, че ще постигнете всичко. При това без ничия помощ. Това, че понякога хората не споделят мнението ви, не ви пречи. В много отношения обсебването по различни неща определено не е добро качество. Във вашата ситуация обаче това ще ви позволи да достигнете нови върхове. Трябва да се борите за онова, в което вярвате, да продължавате напред. Същевременно обаче не забравяйте, че от време на време трябва да се вслушвате и в съветите на останалите.

4. Лъв

Хората ви наричат мързеливи, но всъщност вие сте сред най-решителните личности на света. Не се съмнявайте, че ще постигнете всяка една цел, която си поставите. Трябва да се научите да вярвате в останалите, да осъзнаете, че ако някой не е съгласен с вас, това не трябва да ви обижда или да ви влияе по какъвто и да било начин. Успеете ли, ще постигнете всички свои цели и мечти. Вие сте един от най-силните зодиакални знаци сред дамите.

3. Скорпион

Животът ви е изпълнен със страст. Ключът към вашият успех се крие във вашите мотивация и работна етика. Търпението ви ще ви помогне в множество ситуации, свързани с вашите колеги. Изключително уверени сте – качество, което ви отличава от всички останали – и можете да постигнете всичко, което поискате. Затова никога не се предавайте. Вие сте сред най-силните дами в зодиака.

2. Телец

Заинатите ли се, няма нищо невъзможно за вас. Всичко, което вършите, се характеризира със съвършенство. Вие сте сред най-силните жени в зодиака. Гледате по по-различен начин на живота от останалите и това е вашата най-уникална черта. Продължавайте в същия дух и един ден ще постигнете всичко, за което мечтаете, колкото и невъзможно да изглежда на пръв поглед.

1. Козирог

Най-добрите и най-силните жени в зодиака. Никога не се отказват от своите мечти и желания. Няма друг знак, който да е толкова амбициозен, колкото Козирозите. Работохолизмът ви е пословичен и макар и някои хора да гледат на това ваше качество като на отрицателно, именно то ще ви извиси до лидерските позиции. Нищо не може да застане на пътя ви, а начините, по които разрешавате проблемите, с които се сблъсквате в ежедневието си, са наистина впечатляващи. Продължавайте в същия дух и ще постигнете чудеса.

Comments

comments