Кирил Добрев: Очаквайте приятни изненади! На местните избори БСП вади изцяло ново поколение политици

c6088968-991-ratio-kiril-dobrev

Очаквайте приятни изненади! На тези местни избори БСП вади едно изцяло ново поколение политици, които са готвени през последните 3-4 години“. Това заявява заместник-председателят на БСП Кирил Добрев в интервю за „Дарикнюз“, цитиран от epicenter.bg. 

В общините, където БСП има свои кметове, партията продължава да стои зад тях и да ги подкрепя.

Запитан кое ще бъде победа за БСП на местните избори, Добрев отговаря: „Като шеф на щаба си поставям постижими цели. Тръгваме от доста задни стартови позиции. Към днешна дата имаме около 800 съветници и по-малко от 40 кмета. Удвояване броя на кметовете и 1200 съветници, означава връщане на позициите на БСП в местната власт.“

На заседание на Националния съвет на БСП утре трябва да бъдат утвърдени кандидатите за кметове на партията в над сто общини. Сред тях са и 24-мата претенденти в столичните райони. Кандидатите в столицата бяха сред първите номинирани и обявени – още през юли.

Очаква се на конференцията на столичната градска организация на БСП на 11 септември да стане ясен и кандидатът за голямата столична община. Почти сигурно е, че това ще бъде националният омбудсман Мая Манолова.

Comments

comments