Кандидатът за кмет на община Благоевград Андон Тодоров: Избори като на футболен мач! Играя с № 67 (в бюлетината)!

Андон Тодоров - Атанас Камбитов

Кандидатът за кмет на община Благоевград Андон Тодоров с оригинално чувство за хумор сравни предстоящите избори в Благоевград с футболен мач!

Според него мачът се играе между отборите на домакините от Благоевград и гостите от София. Нещо повече – това е мач –  финал от шампионска лига. В първото полувреме може да губи в резултата, но е убеден, че мачът ще завърши с победа в негова полза, подкрепен и от публиката на Благоевград. Защото Андон Тодоров играе на собствен терен.

Гостите от София си дойдоха със съдиите, но понякога и това не помага“, подчертава Андон Тодоров. “Както се казва, вкъщи и керемидите помагат! А, Андон Тодоров си е вкъщи, живее 49 години в Благоевград, тук му учат децата.

Всеки ден може да го видите! Запознат е с проблемите на хората и винаги е между тях. Стриктен, дисциплиниран и всеотдаен мъж, на който всеки може да разчита… Думата му е закон и преследва целите до край.

Той е роден ПОБЕДИТЕЛ и е зодия Телец, но майски телец. Ето и описанието на хороскопа за него:

Пет качества на зодия Телец: Чисти и верни души. Отдават сърцето си безрезервно!

Няма как да не обичате зодия Телец! Те са енергични, живи, и промените в настроението им забавляват и държат останалите в тонус и кондиция.

1. Телците са изключително директни

Телците са директни и открити – когато видят нещо, което не е както трябва, те го споделят, а не го прикриват. Понякога не се усещат, че отстрани може да изглежда прекалено грубо, но в крайна сметка те имат добри намерения. И когато околните осъзнаят това, те са им благодарни.

2. С Телец никога не е скучно

Те са гъвкави, любознателни, забавни, на моменти леко несръчни, но искат да опитат всичко, така че в тяхната компания никога не е скучно. Винаги ще успеят да ви разсмеят и развеселят по свой собствен начин.

3. Телците имат остър ум и леко черен хумор

Те са много интелигентни и от там произтича и тяхнота остроумие и проницателност. Поради тази причина, винаги са заобиколени от хора, с които могат да водят познавателни разговори, а също така търсят и интелигентен партньор, с който ще могат да разговарят за всичко. Носят се легенди за черния хумор на Телците… леко пипкав и право в целта, този вид хумор не се нрави на всички, но никой не може да отрече, че Телците са наистина забавни.

4. Телците са пълни с изненади

Познатите им ги смятат за резервирани и студени, но само истинските им приятели са имали честта да станат свидетели на тяхната нестихваща страст, която тлее някъде дълбоко в душите им. Те са открити за приключения, за пътувания и гребат от живота с пълни шепи.

5. Телците виждат света по различен начин

Те вярват в добротата, в съдбата, в милосърдието. Тя вярват, че всеки човек носи душа без значение дали продава банички или е директор на банка, за тях всички хора са равни и те съдят всеки по действията им спрямо тях!“

Платена публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Comments

comments