Кандидат-кметът на ВМРО Иван Ризов дари средства за довършване на черквата в село Изгрев

 

01-6

Кандидат-кметът на Благоевград от ВМРО-БНД – Иван Ризов, дари средства за изграждането на храм в благоевградското село Изгрев.

Той бе гост на празничния водосвет, който Неврокопският митрополит Серафим отслужи в двора на строящата се черква  „Свети Иван Рилски“.

Иван Ризов даде своята лепта за довършване на черковния градеж и обеща и занапред да помага на богоугодното дело. В село Изгрев той разговаря с дядо Серафим и със стотиците миряни, дошли на празника.

02-7

По-късно кандидат-кметът на ВМРО-БНД се включи в инициативата „Родолюбието е здраве“. По покана на кандидата за общински съветник Теодора Мичева водещи столични лекари прегледаха напълно безплатно стотици благоевградчани. Мобилният медицински пункт бе разположен пред партийния клуб на ВМРО, до Ларго МОЛ.

Столичните специалисти мериха кръвната захар, артериално налягане на всички, които поискаха безплатна консултация. Част от пациентите получиха насоки за допълнителни изследвания за щитовидна жлеза и захарен диабет.

Теодора Мичева, кандидат-кметът Иван Ризов и останалите кандидати за общински съветници от листата на ВМРО – БНД ще продължат да канят в Благоевград водещи столични специалисти, които да правят медицински прегледи на жителите на общината.

04-2

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments