Каква любовна история носи лятото за всяка от 12-те зодии

sluncemoreplaj

Лятото е синоним на любовта. Нека видим какво е най-вероятно да се случи през най-топлия сезон за всяка от 12-те зодии:

Овен – летни флиртове и авантюри. Времето и мястото са подходящи за това, но за нищо повече. Той рядко би започнал сериозна връзка, докато е на почивка.

Телец – той е класически свалят. Представете си сцена между мъж и жена, които стоят самотно в готин бар. Той отива при нея с питие в ръка, следват дълги разговори, смях, танци, музика… Е, мъжът е Телецът.

Близнаци – обикновено са шумните и забавни хора на плажа, които играят на водна топка, карат джет или се плискат във водата. В такава ситуация, ако успеете да отклоните погледа му към вас, значи е много вероятно нещо да се случи.

Рак – всичко при него е любов, дори летните авантюри. Надява се флиртът да прерасне в нещо повече. Ето защо, не ги залъгвайте и не си играйте с чувствата им.

Лъв – идеален партньор за една луда морска почивка. С него ви очакват безкрайни забавления, разходки по плажа, готини закачки и много хубави емоции.

Дева – те поне са честни. Дават ясно да се разбере, че са тук за няколко дни и след това всичко ще приключи. Обичат авантюрите, летните коктейли и… мобилния си телефон. По този начин демонстрират дистанция.

Везни – рядко поемат инициативата, но ако наистина ви харесват, ще намерят начин да завържат разговор или да ви поканят на втора среща.

Скорпион – флиртът им е в кръвта. Обожават палавите игрички и обикновено играят с една цел – да ви вкарат в леглото. Понякога, това им изиграва лоша шега, защото може да се влюбят съвсем неусетно.

Стрелец – те са душата на компанията и няма как да не ви направят впечатление. Имат неустоим чар, с който привличат тръпките си. Със сигурност ще ви бъде забавно с тях, но не очаквайте нищо сериозно, особено през лятото.

Козирог – на пръв поглед изглеждат доста сериозни, но лятото може да промени дори тях. Е, няма да дойдат директно при вас и да ви кажат, че ви харесат. Ще намерят начин да ви накарат вие да го направите.

Водолей – обича нестандартните неща и ще ви предложи такива, ако привлечете погледа му. Няма да ви е скучно с него, дори е възможно тази авантюра да прерасне в нещо повече.

Риби – те ще ви подарят най-романтичното лято, за което можете да мечтаете! Дълги разходи, наблюдаване на звездите, хубава храна, разговори и емоции. Ще ви накарат да се почувствате щастливи, само така и те ще бъдат./lifetime.bg

Comments

comments