Как ще намериш истинската любов според зодията

745b94b8affee0aa90a16f505a8135be-1200x630

Овен

Овните са известни с приключенския си дух. Така че приемете тази си страна и се раздвижете. Наслаждавайте се на живота по начин, по който само вие знаете как, и скоро ще отключите най-добрата своя версия. Така ще откриете любовта.

Бъдете спонтанни и се съгласявайте да ходиш на непланирани пътувания, благотворителни вечери, или други групови забавления. Защото никога е знаете кой ще срещнете там. Понякога най-хубавите неща в живота идват неочаквано.

Телец

Имаш голямо сърце. Но понякога не виждаш колко много си обичан всъщност. Имаш нуждата да чувстваш любов, за да получиш така желаната стабилност в живота. Може да преследваш хората, за да ги накараш да те обичат, а в същото време да не виждаш любовта, която е вече около теб. Спри да търсиш любов и се огледай.

Близнаци

Близнаците са известни с желанието си за разнообразие и забавления. Знаят, че има повече в любовта от романтичната връзка, и че любов може да бъде намерена и в много други неща, освен партньора.

Знаейки това, се насилват да намерят любовта на всяка цена, защото имат чувството че иначе ще останат сами. Това, разбира се, не е вярно. Трябва да приемат себе си и да бъдат такива каквито са. Живейте живота си и правете онова, което обичате и любовта ще ви намери.

Рак

Ти си най-безкористния зодиакален знак. Обичаш да правиш другите щастливи и харесваш идеята да имаш семейство. Но въпреки това, най-удобно ти е да си сам, и да се радваш на собствената си компания.

Фокусиран си върху целите и личностното си израстване, отколкото върху намирането на любовта. И това е добре. Излизай, глези се, обичай себе си и остави другите да видят колко страхотен си всъщност.

Лъв

Лъвовете са най-гордите от целия зодиак. Те знаят, че са брилянтни. Почтеността им винаги остава непокътната. Често имат чувството, че трябва да занижат стандартите си, за да намерят партньор. Не го правете. Не променяйте себе си. Живейте си живота, запазете гордостта и достойнството си, и оставете останалите да се издигнат до вашето ниво.

Дева

Девите са перфекционисти. Забелязват и най-малките детайли, които другите не виждат. Притежават голяма мъдрост, но често забравят, че няма нищо перфектно.

Така че освободете сърцето и ума си от мисълта и търсенето на нещо перфектно. Опитайте се да надникнете зад недостатъците и кой знае може да намерите някой, който е много по-добър, от това което сте си мислели, че ще намерите.

Везни

Ти си миротворителят в зодиака. Винаги се опитваш да успокоиш нещата, ако има някакъв конфликт. Обичаш природата, животните и хората. Но що се отнася до намирането на любов, изпитваш някои трудности, защото не я виждаш.

Търсиш любовта без да осъзнаваш, че ти си любов. Раздавай обич безплатно и щедро на другите. Не приемай отхвърлянето толкова лично. Разбери, че само защото ти обичаш силно, не означава че и другите са способни да те обичат по същия начин. Понякога се нуждаят от малко побутване.

Скорпион

Ти си известен със своята проницателност. Можеш бързо и лесно да видиш истинската страна на хората. Но не се вглеждай прекалено, за да не се изгубиш в нечия друга реалност.

Намери предназначението си и си припомни какво желае сърцето ти. Щом веднъж откриеш целта си, ще видиш истинския свят и ще откриеш любовта.

Стрелец

Няма нищо по-важно за теб от свободата ти. Мразиш да си ограничен и да приемаш вярванията и държанието на другите хора. Искаш да пътуваш, да откриваш нови култури и да опитваш различни неща. Ако се опиташ да бъдеш нормален, ще изгубиш себе си.

Опитай се винаги да бъдеш честен с чувствата си. Дори и връзките да ти изглеждат страшни, това не значи, че не трябва да опиташ да имаш такава. Като разпериш крилата си свободно, ще намериш истинската любов.

Козирог

Козирозите са известни с целеустремеността си. Другите ги виждат като много отговорни хора и им доверяват проблемите си, което понякога ги кара да чувстват, че все едно носят тежестта на света на рамене си.

Ходят по партита и се забавляват, за да избягат от задълженията си. Но само се заблуждават. Това не е за тях. Правете онова, което обичате. Грижете се за семейството си, работете и правете всичко, което харесвате. Бъдещата ви любов ще обича точно това у вас.

Водолей

Този зодиакален знак е известен с умението си да мечтае.

Виждаш възможности на местата, където другите виждат задънена улица. Понякога толкова много потъваш в мислите си, че започваш да се чувстваш самотен и искаш да си намериш партньор, за да не си сам.

Недей. Не влизай във връзка, само за да имаш някой до себе си. Знай стойността си и изчакай точния човек, който ще те оцени, защото си невероятно човешко същество.

Риби

Рибите са воден знак. Това означава, че могат да разберат и да бъдат приятели с всички. Това може да ги накара да забравят истинската си същност. Трябва да се опитат да бъдат по-внимателни и по-мили със себе си, така както са с другите.

Риби, обичай се, защото имате какво да предложите на света. Вашата артистична природа е прекалено ценна, за да остане вътре във вас, споделете я със света. Само ако давате най-доброто от себе си ще позволите на любовта да ви намери.

Източник:lifetime.bg

Comments

comments