Как любовта те променя според зодията

Снимка: istock

Независимо дали го признаваме или не, появата на любов в живота променя всички нас. Ето как го прави според зодиакалния ви знак.

Овен
Щом се влюби, тази зодия се променя напълно. Когато е сам, постоянно търси нови приключения и вълнуващи неща за правене, защото скуката го плаши до смърт. Но веднъж щом започне връзка, няма да иска да правиш нищо друго освен да прекарва вечерите си сгушен в любимия човек. Изведнъж, сигурността започва да го привлича и понякога не може да познае спокойния и стабилен човек, в който се е превърнал.

Телец
Макар да мрази промяната и излизането от зоната му на комфорт е нещо, което предпочита да не прави, точно това става когато се влюби лудо в някой. Истината е, че е упорит, но тази негова страна се размеква, когато е влюбен.

Близнаци
Ако принадлежите към този знак, вие сте едни от най-големите играчи от всички зодии. Естествено е, че всички потенциални партньори се страхуват дали ще могат да издържат на темпото ви. Но щом се влюбите, ставате съвсем различни. Изведнъж, единственото което искате, е да заживеете щастливо с човека на мечтите си.

Рак
Вие сте безнадеждни романтици и един от най-емоционалните знаци в целия зодиак. Винаги следвате сърцето си, но обикновено ви е страх да го излагате на показ, защото се страхувате да не бъдете наранени. Но когато се влюбите, влагате всяка част от себе си. Единствената ви грижа е да изградите възможно най-дълбоката връзка.

Лъв
В ежедневието, вие сте уверен, упорит и обичате да сте център на внимание. Обичате да командвате и да контролирате всеки аспект от живота си. Когато се влюбите, спирате да бъдете егоцентричен, и щастието на любимия човек става ваш приоритет. Спирате да мислите само за себе си и позволявате на някой друг да поеме контрола.

Дева
Ако принадлежиш на този знак, значи си перфекционист. Имаш големи изисквания и високи стандарти и мислиш, че не си готов да приемеш нечии недостатъци. Влюбиш ли се обаче, започваш да обичаш дори и несъвършенствата на партньора си. Изведнъж ставаш толерантен и нямаш нуждата да го променяш. Вместо това, го приемаш такъв какъвто е.

Везни
Не изразяваш лесно чувствата си. Ще направиш всичко, за да имаш спокоен, уравновесен живот, без излишен стрес. Но щом любовта влезе в живота ти, нещата се променят. Започваш да се откриваш и най-накрая показваш емоциите си.

Скорпион
Склонен си да отблъскваш хората, които обичаш от страх, че ще открият уязвимите ти места и несигурността ти. Но щом любовта пресече пътя ти, всички тези страхове изчезват. Сваляш бронята си, научаваш се да прощаваш и да не приемаш чувствата си за слабост.

Стрелец
Ако принадлежиш към този знак, значи предпочиташ мимолетните и незначими флиртове, пред сериозна връзка. Имаш нужда от пространството си. Любовта променя точно това в теб. Когато се влюбиш, нямаш нищо против да прекараш вечността с любимия си. Вече виждаш себе си като част от отбор.

Козирог
Козирозите са родени песимисти. Предпазливи са и очакват всеки да нарани чувствата им. Когато са сами не вярват в любовта, и единствения начин да предпазят сърцето си е като стоят далеч от нея. Въпреки това, когато любовта ги намери всичко се променя. Започват да виждат красотата в романтичната връзка и студената им и безсърдечна маска изчезва.

Водолей
Едно от нещата, които цените най-много в живота си е независимостта си. Самостоятелни сте и си мислите, че можете да се справите с всичко сами. Дори да сте си цялостна личност и без партньор, когато се влюбите, започвате да виждате любимия като вашата друга половинка. Започвате да се опирате на него и спирате да вършите всичко сами.

Риби
Ако принадлежите към този зодиакален знак, сте склонни да бягате от любовта, защото ви е наранявала толкова много пъти. Страх ви е от нея, защото не можете да понесете повече удари. Най-голямата промяна, която любовта ви носи, е доверието. Научава ви да се доверявате отново, да бъдете отворени към нови неща и прогонва всичките ви страхове.

 

 

Източник:lifezone.bg

Comments

comments