Бойко Борисов: Как да спечелим Благоевград като Камбитов ми играе ръченица с банкнота на челото

борисов

Премиерът Бойко Борисов удари звучен плесник на досегашния кмет на Благоевград Атанас Камбитов като обяви на пресконференция: „Как ГЕРБ да спечели в Благоевград, като Камбитов ми играе ръченица с банкнота, залепена на челото, или пък в Сандански – Александър Манолев с къщата му за гости. Но добре ги наредиха, заключи Борисов, с което показа, че те вече не се ползват с доверието му. Избирателите в Сандански ни дадоха своя урок. За Благоевград ме е яд, там няма нещо ненаправено“, посочи Борисов по повод загубата на Атанас Камбитов в главния град на югозапада.

„Преди да стане кмет на Банско Иван Кадев дойде в Бояна при мен , той беше секретар на общината, бившият шеф на ДАНС – Благоевград, работел е с мене човекът. Вика ми: Ще изгуби Икономов. Събрах ги – Камбитов, Икономов, Котев и им казах: Ще загубите! Не, ще спечелим! Добре, дадох им този шанс! В градовете, където загубихме местните структури се превърнаха в дерибеи. Сега ще направим промени. Но по-добре за партията е да се очисти, да си направи изводите и да се обнови“, заяви премиерът.

Борисов направи разбор на кампанията в Русе и Благоевград, като от думите му стана ясно, че ще търси сметка на структурите в двете общини заради провала на местните избори.

По всяка вероятност загубата на местните избори в Благоевград ще коства поста на областния координатор на ПП „ГЕРБ“ – Благоевград Даниела Савеклиева.

Даниела Савеклиева
Даниела Савеклиева

Източник: БТВ

Comments

comments