Как букмейкърът формира коефициенти

winbet - sport

Съществуват три важни стъпки, които начинаещият трябва да предприеме на първия етап, както и да се запознае с основните видове офиси на букмейкъри.

Как се формира коефициента от букмейкъра?

Днес вече се е случило, че водещите анализатори на големите букмейкъри са първите, които пускат определени котировки на различни пазари и събития, а по-малките BC просто копират линията, като дават своя гарантирана печалба (марж) като коефициент.

Що се отнася до принципа на формиране на котировките. Всички специалисти, работещи в аналитичното седалище на голям офис на букмейкър, формират коефициенти, отчитащи общественото мнение. Първото важно условие е, че коефициентът трябва да съответства на общественото възприятие и мнение за играта на конкретни отбори.

Например, всички знаем, че Барселона е добра игра, която много избелва, но избира малко равновесие с очакване. Това е, с цел да се види картината такава, че Барса, в почти всяка своя игра, e очевиден фаворит. Стандартът за печалба е почти стандартен – 1.1. Самият анализатор ще определи коефициентите за спечелване в Барселона, предвидените статистически данни, личната конфронтация. Мнозина знаят, че отборът е добър у дома, те са гръбнакът в Барселона. Тогава съотношението 1.4 – 1.5 в Атлетико Билбао, Свилия, Келт. Така статистическите данни работят с персонала.

Не забравяйте да направите WinBet регистрация, според нас това е най-добрият Български онлайн букмейкър.

Коефициенти, букмейкъри, котировки.

Съгласно принципа, анализаторите в букмейкъра могат да се насочат към предвидимите резултати за котировки.

Предвидими и подценявани съотношения

Много игри пренебрегват термина. Едни се поставят на отстояние, а други на любими. Цената от букмейкъра се поставя на това да играе равен мач или въобще да се изключи.

Прогнозна линия

Често се среща коефициент от 2.7 за победата на отбор А, който съвсем скоро е бил в коефициент 1.8-1.9.

Коефициентът може да намалява средно от 1,75 на 1,45 по офиси. Вероятно е отборът да загуби.

Коефициентите на букмейкърите

Когато капитаните извършват голям паричен поток към събитие, букмейкърът е принуден да отговори на това, като промени коефициентите. Това се прави, така че линията изравнява потока от пари, което в крайна сметка позволява на букмейкъра да изчисли печалбата, независимо от резултата от събитието.

Заключение

Сега знаете как се определят коефициентите на букмейкърите. Разбира се, това не е цялостно ръководство, но доста обемно, за да продължи последващото обучение. В бъдеще може да стане още по-интересно. Обмислете основните типове залози, какво означава Valui и как да го търсите, как да анализирате мачовете и много повече.

Comments

comments