Kонференция по предприемачество събира професионалисти и над 300 млади ентусиасти в Благоевград

Kонференция по предприемачество събира професионалисти от България и Европа и над 300 млади ентусиасти в Благоевград. Тазгодишното издание на ежегодния форум StartUp Conference ще се проведе на 28-29 март в Театрална зала на Студентски център „Америка за България”.

Целта му е да пробуди предприемачески дух, да представи успешните, реализирали се вече идеи, да срещне хора с опит и такива, които за пръв път проявяват интерес към предприемачеството. Акцентът на новото му издание пада върху процеса на бизнес развитие и тайните от кухнята на успешните предприемачи.

Специални гост-лектори на събитието ще бъдат над 70 човека, сред които бизнес лидери, млади предприемачи и основатели на успешни български компании като Елвин Гури, Александър Дурчев, Светлин Наков, Рени Попчева, Стоян Дипчиков, Петър Горялов, Олаф Гуикема и други доказани професионалисти от различни сфери на бизнеса. Те ще представят най-добрите практики от своите компании, натрупани през годините, и ще споделят как предприемачеството е променило самите тях, ще поставят гостите в различни бизнес ситуации и ще дадат отговор на въпросите, които младите предприемачи често си задават.

В рамките на два дни гостите на конференцията ще имат възможност да участват в специализирани кръжоци. Под насоките на професионалисти и преподаватели те ще упражнят практически трикове за създаване и промотиране на бизнес идеи. След края на лекционните сесии ще се проведе коктейл, на който гостите на събитието ще могат да се срещнат с лекторите и организаторите на събитието и в неформална обстановка да обсъдят с тях своите лични интереси и идеи.

Comments

comments