Жители на село Левуново: Четири години сме забравени от общинското ръководство!

received_715283472269679

Кандидатът на БСП за кмет на община Сандански – Младен Тимчев не спира с обиколката на населените места в общината, за да се запознае на място с проблемите на местните хора. На поредната среща с жители на село Левуново , за негово съжаление, не чу нищо по-различно от това, което вече знае от рейда си по селата на територията на общината.

На практика сме забравени от досегашното общинско ръководство на Сандански. За последните 4 години няма нито един нов зелен кът за отдих тук, канализацията ни е стара, често аварира и се стига до режим на водата”, споделиха жители на Левуново. Никой не е дошъл на място, за да се поинтересува от какво имат нужда и как може да им се помогне. „Сякаш сме втора ръка хора, не ги е грижа за нас. Дори повечето линейки на Центъра за спешна медицинска помощ-Сандански, които идват тук, нямат необходимото оборудване – липсват кислородни маски, нужните медикаменти. По този начин се подлага на риск животът ни”, оплакаха се те.

Младен Тимчев ги увери, че с избирането му за кмет отношението към малките населени места ще се промени коренно. Ще се обезпечи бюджет за инвестиционни дейности за всяко село в общината. Без значение от политическата принадлежност на кмета на селището или на кметския наместник. „Ще затегнем контрола и ще повишим качеството на част от общинските услуги чрез създаване на нови общински звена към общинската администрация – за поддръжка на улично и специализирано осветление и електрически системи, за поддръжка на общински пътища  – дребни ремонти, почистване на пътни знаци, банкети и отводнителни съоръжения, полагане на нова хоризонтална маркировка”, каза Младен Тимчев. Ще се укрепят и развият съществуващите общински звена „Озеленяване“ и „Улици и паважи“. Ще бъде обезпечена тяхната дейност, за да могат да са полезни и на хората по селата, а не само на жителите на общинския център.

received_383969782479533 (1)

Кандидат-кметът отговори откровено и на въпроса на местните хора за липсата на връзка на Левуново с новоизградената магистрала „Струма”. „Тук е пропуснат моментът от сегашното общинско ръководство да постави този проблем на масата и да отстоява вашите права. Могло е да се предвиди подобна връзка, но преди построяването на автомагистралата. Както това направиха кметовете на общините Симитли, Струмяни и Кресна, където са направени необходимите връзки между скоростния път и населените места”, разясни Младен Тимчев.

received_416605512385570

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments