Иван Ризов:Нека почерпим сила и вяра от предците си, за да превърнем нашия Благоевград за поколенията след нас в още по-красив и привлекателен град

70967411_436252107021864_3947730004846051328_n

Уважаеми съграждани и приятели,

Днешната дата е една от най-важните в нашата история.На 5 октомври 1912 година става факт второто освобождение на Горна Джумая. Части на VII-а Рилска дивизия преминават охраната на границата на османската империя, намираща се на моста на р. Рилска при село Бараково и освобождават днешния Благоевград. Частите на българската армия продължават победоносния си поход на юг и така освобождават окончателно от османско иго целия Пирински край.

Нашият град има богато културно – историческо наследство. Той е извор на традиции, знание и опит, от които ние черпим и ще поставяме по-високи цели за утвърждаването на Благоевград. На този ден ние не само се обръщаме към нашата многовековна история, но и чертаем бъдещето на нашия град. Защото постигнато е предизвикателство за нас да бъдем по – отговорни и да полагаме повече усилия, за да покоряваме нови върхове и да се радваме на нови успехи.

Нека почерпим сила и вяра от предците си, възраждали града ни през вековете, за да превърнем нашия Благоевград за поколенията след нас в още по-красив и привлекателен град! Пожелаваме ви здраве, благополучие и успехи!

Честит празник, благоевградчани!

Иван Ризов
Кандидат за кмет на община Благоевград
ВМРО-БНД

 

Купуването  и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments