Италианската мода идва в центъра на Благоевград в магазин „Stelle Exclusive“

Може би вече сте запознати с модерни марки, но се появи нов клас марки, които обичат минималната и неутрална палитра, качествени и на достъпни цени. Именно това ще откриете в новооткрития магазин „Stelle Exclusive“ в Благоевград – смесица от перспективни и утвърдени марки и изключително качество. Те намират успех в по-достъпното и ценово ориентирано пространство в категорията на съвременното дамско и мъжко облекло. Екип от млади хора избра и достави за Вас дрехи, които те самите харесаха.

 

Новият магазин е за хората, които държат на стила си, не искат да правят компромиси с вкуса, предпочитат бавната пред бързата мода и се стремят към минимализъм.

Различното в концепцията им, която ги отличава от останалите магазини в града и дори в областта е подбрана селекция от дрехи, които се придържат към определена естетика. Ще откриете уникални артикули на конкурентни цени с гарантирано качество.  В него ще намерите модни находки, които няма да откриете на друго място, защото дрехите се внасят от Италия и се различават от всичко останало, което сте виждали.

 

“Фокусът е насочен и към подобряване на преживяването на клиентите чрез дизайна на магазина, преплитането на продукти и допълнителни елементи като събития или съпътстващи услуги.”, споделят още от екипа.

 

Откриването на магазин „Stelle Exclusive“ ще се състои на  21.10.2022 на ул.“Арсений Костенцев“,11, където екипът на магазина посреща приятели и първите си клиенти, които ще останат впечатлени от това, което ще видят в новия бутик.

 

Comments

comments