iPhone SE идва у нас през април

През април се очаква да се появи в продажба у нас новия телефон iPhone SE на Apple. Смартфонът ще бъде достъпен за предварителни поръчки в няколко страни още на 24 март и ще излезе по магазините на 31 март.
Цената на iPhone SE в САЩ ще започва от $399, но в европейските страни (например Германия), най-ниската цена е 489 евро. Това подсказва, че у нас може да видим устройството за около 1000 лв. без договор, пише „Стандарт“. Родните мобилни оператори още не са обявили цените, на които ще предлагат апарата с абонаментни планове.
На събитие в кампуса си в Купертино, Калифорния, на 21 март Apple представи новия iPhone SE. Последният член в семейството смартфони на компанията не е продължение на iPhone 6S, а на компактния iPhone 5S и също така има 4-инчов дисплей. За новия iPhone SE производителят казва, че е най-мощният 4-инчов смартфон в света.
Устройството използва най-актуалния процесор А9 на Apple, както и моушън процесора М9, идва със скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и услугата за мобилни разплащания Apple Pay.

Comments

comments