Идеалният мъж според жените

lubov

Как жените си представят перфектния партньор? Какво най-много ги привлича в мъжете?

Вижте кои са някои от качествата, кои жените търсят в представителите на силния пол и които ги правят истински мъже, а не момченца:

Мъжът трябва да държи на думата си

Много са мъжете, които ще ви обещаят хиляди неща, но накрая няма да изпълнят нищо от обещаното. Все по-често може да срещнете мъже, които вечно бягат от отговорност. Истинските мъже знаят, че когато дадат дума това означава, че трябва да я спазят. Затова и жените са си изградили представа, че идеалният мъж за тях никога няма да ги излъже и предаде и ще държи на казаното. Ако обещае нещо – той го прави, ако не може, просто не дава дума. Особено щом става въпрос за нещо свързано с личните ви отношения, хубаво е да знаете, че имате човек, на когото може да разчитате.

Мъжът не трябва да говори, а да действа

За една жена действията значат много повече от празните приказки. Идеалният мъж знае това и залага на жестовете, не на думите. Има вероятност да не  чувате често да ви казва колко много ви обича, но  за сметка на това, когато се приберете късно от работа ще ви очаква изненада. Романтична вечеря, красив букет, серенада и още много мили жестове. Това е идеалният мъж – той не държи на думите, а на действията.

Мъжът никога не трябва да изневерява

Той дори и не си помисля да го  направи. Е, ако сте попаднали на такъв мъж, не се съмнявайте, че това е перфектният. Мъжът не би трябвало да се държи като още неориентирано и непораснало момченце, което се заглежда по всяка красива мацка, но за съжаление повечето са така.За истинския мъж, обаче, изневярата е нещо, което никога не би допуснал. Той обича и държи на  половинката си, цени я и  никога не би я наранил заради някакъв момент на слабост.

Мъжът трябва да уважава жената до себе си

Едно от най-важните неща за жените е да знаят, че човекът до тях ги уважава. Независимо дали понякога няма да се съгласи с вас и ще е на друго мнение, идеалният мъж винаги ще се съобрази с желанията ви.

Защото няма нищо по-лошо от това вашият партньор  да не ви уважава и да не зачита мнението ви. Жената не е даденост и всеки мъж трябва да се държи с нея подобаващо. В представите на нежните половинки, идеалният мъж е този, който ще ви  обича и уважава независимо от всичко и всички. С него една жена винаги ще се чувства добре и никога няма да й липсва нищо.

 

Comments

comments