И бившият кмет на Сандански Кирил Котев няма да е общински съветник в новоизбрания местен парламент

74673143_2474376502808227_4592827345311629312_n

И  бившият кмет на Сандански Кирил Котев няма да е общински съветник в новоизбрания на 27 октомври местен парламент. Такъв избор направи и бившият кмет на Благоевград Атанас Камбитов, след като снощи станаха ясни резултатите от балотажите за кмет на двете общини.

Кирил Котев напуска и партийните  постовете, които заема в ГЕРБ.

Днес това той потвърди в личната си страница във фейсбук, като публикува текст със заглавие: „След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава.“ Котев припомня постигнатото през неговия мандат и подчертава, че „Сандански наистина пое по нов път. Само за 4 години се направиха неща, за които мечтаехме от десетилетия. Няма нищо, за което да съжалявам, оставям една подредена и работеща община.“

Котев специално благодари за енергията и себеотрицанието на екипа си, както  и на младите хора, които бяха част от кампанията му.

Ние оставаме тук в Сандански, защото няма по-хубаво място на света, на което да искаме да живеем“, заявява още Кирил Котев. „Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение – напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция. От утре ще продължим да се срещаме и аз ще гледам в очите всеки един от Вас. Ще продължа и да се боря за Сандански, макар и с други средства. Защото това е кауза. Можеш да съжаляваш само, ако не си опитал! Благодаря Ви приятели!“, завършва обръщението на бившия вече кмет на община Сандански Кирил Котев.

Снимка: Фейсбук

Comments

comments