Хороскоп за 27 юли 2019 година

хороскоп

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)


Днес ще ви се иска да се освободите от всички отговорности и грижи. И защо да не го направите, изключете телефоните, вземете любимите си хора и идете на място, където ще се заредите с положителни емоции, а пък утре ще се справите лъвски с предизвикателствата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)


Един много енергичен ден, не е препоръчително да седите на едно място, защото силно ще се изнервите. Прекалено сериозно подхождате към някои неща, малко повече чувство за хумор няма да ви навреди

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)


Един много приятен ден. Ще можете да правите онова, което искате, а и ще получавате по-мило отношение, отколкото сте мечтали, от страна на околните. Щом ви доставя удоволствие – грижете се за другите, но не прекалявайте, не ги разглезвайте твърде много.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)


Днес ще се срещнете и ще разговаряте с толкова хора, че ще се почувствате като на манифестация. Някои от разговорите ще се окажат особено полезни, така че слушайте внимателно, току-виж насочили живота ви в друга посока.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)


Страхотен ден. Ще се чувствате изпълнени със сила и ентусиазъм. Можете да направите невероятни неща, но най-вече да се забавлявате. Днес ще сте търсена компания, особено от противоположния пол. Възползвайте се, но не забравяйте мярката.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)


„Въпросите за парите и собствената ви сигурност няма да ви излизат от ума. Не си губете деня с подобни размисли, а намерете начин да се забавлявате

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)


Отложили сте доста неща за днес и това може да ви излезе през носа. Добре е поне да потърсите помощ или да организирате всички наоколо, за да станат нещата бързо, срочно и акуратно.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)


Днес ще плувате в свои води, където и да попаднете. Усещането за свобода ще ви съпътства, а какво по-хубаво от това. Можете да избягате от всякакви досадни задачи и просто да се реете в мечтите си.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)


Имате нужда да направите нещо с ръцете си, за да се почувствате полезни. Хубаво е да се опитате да измайсторите някакъв, макар и малък предмет или поне да пресадите цветята у дома, макар че не му точно сега времето.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)


През повечето време ще се занимавате със семейни проблеми. Ще търсите безопасност и сигурност и ще разберете колко важно е да имате своя собственост, а и разговорите ще се въртят само около тези теми.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)


Не може да се Не мислете за пари, защото ще се потискате. Предпочете да мислите позитивно и търсете начини, за да печелите допълнително, все пак лятото предлага много възможности за това, а и вратите сякаш сами се отварят пред вас.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)


Въпреки че е лято и всичко мами навън, днес няма много да ви се мърда никъде. Странни мисли са ви обзели, а и разни причудливи сънища ви тормозят. Вие сте ведър човек, не позволявайте на някакво си настроение да ви влияе, ако трябва – сменете го.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments