“Хлапетата” Благоевград официално е най-титулувания клуб в югозападна България

 

Школата на “Хлапетата” от Благоевград, за пореден път участваха на футболни международни турнири, с тяхната предвидена програма и отново се прибраха с купи за места….

Така талантливите деца, показват година след година, месец след месец, ден след ден, защо са едни от най-добрите или по точно, най-добрите в България! Няма набор, в който да не се наблюдава работата и почерка на тяхната философия за развитие.

Доказателство за това са многото покани от всички точки на държавата, от нашите съседки в чужбина, както и безбройните контролни срещи, срещу най-добрите и именити школи у нас.

Днес, на последните два турнира, които участваха се върнаха с 4 купи. Родените през 2015 година, са бронзови медалисти, в гр. Петрич! На “Купа София”, 2014 и 2016 година, спечелиха сребърни медали, а още в дебютното си участие най-малките ни участници – 2017 година са ШАМПИОНИ!

Индивидуални награди спечелиха – Владислав Марков(най-добър вратар – 2017 г.), Виктор Гальов(голмайстор – 2017 г.), Алекс Пасков(най-полезен състезател -2016 г.) и Мартин Колчаков(най-полезен състезател – 2014 г.).

Честито на всички деца, техните треньори, родители, приятели и близки!

Comments

comments