/СНИМКИ/ Град Сандански е домакин на десетия зимен университет на младежи ГЕРБ

 

news-51124-109372 (1)

Град Сандански е домакин на десетия зимен университет на младежи ГЕРБ. В него участват 130 активисти на младежката организация от цялата страна,  Цвета Караянчева – председател на НС,  Цветан Цветанов – заместник-председател на ГЕРБ, депутати, заместник-министри,  кметове общински лидери на ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова младежите от ГЕРБ да бъдат активни при формирането на общественото мнение в техните региони, да бъдат внимателни в социалните мрежи, да отсяват фалшивите новини от истинските. „Срещите и разговорите ни с хората по места също са едно от силните оръжия срещу фалшивите новини. Трябва да показваме реалните резултати от работата ни в отделните населени места, изградените пътища, детски градини, социални заведения и т .н. Истината и прозрачността са най-важни и ние трябва да ги показваме и припомняме на хората“, посъветва Цветанов. Той заяви още, че ГЕРБ и младежите на партията ще се включат активно в кампанията за избор на евродепутати и тази на Манфред Вебер – кандидат на ЕНП за председател на следващата Европейска комисия.

news-51124-109375

На форума бяха дискутирани актуални въпроси от политическия дневен ред, „В българския парламент напрежението ще нараства, но това означава, че се справяме добре“, коментира  Цветанов.

В късния следобед днес, Цветан Цветанов проведе срещи в общините Струмяни, Кресна и Благоевград.

Десетият зимен университет на МГЕРБ продължава и утре.

Comments

comments