Емблематични хотели в Банско и Разлог са санкционирани от НАП

3-30-17-Запечатан-магазин-архив-НАП-820x410

 

Емблематични хотели и заведения в Банско и Разлог са санкционирани от Национална агенция за приходите

 

На страницата на НАП всеки гражданин може да намери списъка на подлежащите на запечатване търговски обекти и тяхното местонахождение, независимо за кой град в страната става дума. Може да се извършват справки за всеки обект, както и за тези, в които органите по приходи на НАП са установили нарушения на разпоредбите на ЗДДС, които са предпоставка за прилагане на принудителна административна мярка „Запечатване на обект“. Мярката може да бъде наложена за срок до 30 дни независимо от предвидените в закона глоби или имуществени санкции.

В Благоевградска област са проверени и санкционирани десетки търговски обекти.

Предоставяме списъка на подлежащите на запечатване търговски обекти в Благоевград и тяхното местонахождение, съгласно чл. 187 от Закона за данък добавена стойност, който беше качен на официалната страница на Национална агенция за приходите.

Сред подлежащите на проверка и санкции от НАП са хотели в Банско и Разлог – ресторантът и лоби барът на хотел „Каса Карина“, „Гранд Хотел Банско“, апартамент А 404 в комплекс „Сент Джордж“, Къща за гости – „Шоповата къща“, рецепцията и лоби барът на хотел „Аста Вила“, хотел „Зора“.

Търговските обекти, които попаднаха в списъка на проверени от НАП са пет магазина в Банско, фризьорски салон „Аника“, фреш бар, заведение, предлагащо дюнери, както и щанд за продажба на царевица на площад „Възраждане“. Санкционираните търговски обекти в Разлог са – кафе-аперитив в местността Предела, заведение за бързо хранене „Симона“, кафе „Оазис“.

Екипът на „Благоевград нюз“ ще следи случая и ще информира читателите, относно размера и вида  на санкциите.

 

Comments

comments