Екипът на „Кабел-Сат-Запад“ с декларация след вчерашната акция на антимафиотите

safe_image

Екипът на „Кабел-Сат-Запад“ публикува на сайта на медията текст на декларация и снимки, след вчерашната акция  на антимафиотите.

Публикуваме пълния текст на декларацията, без редакторска намеса:

„Уважаеми колеги, приятели и съграждани,

В дълбок шок Ви уведомяваме, че при вчерашната абсурдна акция на ГДБОП и Жандармерия ни бе иззета, абсолютно без никаква логика, без обяснение, тотално незаконно и по един показно грозен и мутренски начин, по-голямата част от телекомуникационната апаратура от градовете Дупница, Кюстендил, Сандански и Гоце Делчев!

С един замах ни бе демонстрирано до какво ниво са принизени спецслужбите на България и как в навечерието на 2020 г., държавата ни все повече се отдалечава от правовите и демократични норми и идеали…

Това недопустимо посегателство към целостта на  информационна мрежа от национално значение, остави десеткиучилища, детски градини, общински, правови и финансовиинституции, стотици клонове на бизнеси от всякакъв размер, заводи,малки и средни производствени предприятия, банкомати, хилядиграждани и туристи БЕЗ ДОСТЪП ДО ИНТЕРНЕТ!

За съжаление, не можем да се ангажираме с точен срок, но знайте, чедаваме всичко от себе си за да възстановим преносната и абонатнамрежи, възможно най-скоро!

Като колеги, приятели и будни съграждани Ви призоваваме да дадетегласност на случващото се. Нека заедно се опитаме да спрембезпрецедентните усилия на статуквото да тласне поредната, ако не ипоследна, емигрантска вълна!

Въпреки изживяния стрес вчера и откраднатата техника, колегите сана работа още от сутринта и работят усилено да възстановятинтернета!!!

Касите на „Кабел-Сат-Запад“ и телефоните не работят по обяснимипричини – няма с какво.

Очаквайте още информация в следващите часове.

Благодарим Ви за разбирането!

С уважение, екипът на „Кабел-Сат-Запад““

Снимка:ТвЗапад Гоце Делчев

 

 

Comments

comments