/СНИМКА/ Едно момче от Симитли все по-близо до най-съкровената си мечта – след тежка битка, Станислав иска да стъпи на краката си!

Станислав Ильовски от Симитли е все по-близо до мечтата си да стъпи на крака.

40d0140983445f5e86b79526fd64258c_XL

Трябва му още малко добрина от нашата, на всички ни. В „пролет за Станислав“ са събрани средства, които осигуриха две вливания на стволовите клетки и последващата терапия. Предстои му още една процедура. През юни. Трябва да се плати и таксата за последната четвърта.

Терапията, на която се подлага Станислав Ильовски, е вливания на стволови клетки. Тази терапия дава почти сигурни шансове, че младото момче ще може да се изправи на крака. Всяка една от процедурите, които се извършват в специализирана клиника в Турция, струва 20 000 лева. Началото, парите за първото вливане, осигуриха семейството на Станислав. В кампанията „Пролет за Станислав“ бяха събрани средства, които покриха разходите за второто и третото вливане.

Днес Станислав е бил на озонотерапия след трето вливане и лекарите дават надежди – Станислав да стъпи на краката си. Момчето се поддава на терапията. Заслужава да се направи и четвъртото вливане. И трябва още малко от общото ни добро.

„Случи паричка в кутиите за Станислав. Те са навсякъде. На 2 юни,  футболните фенове на Левски в Симитли организират и благотворителен турнир в подкрепа на Станислав, който ще се състои от 10:00 часа на стадиона в града

Може да помогнеш и с банков превод:

IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски“, съобщават от община Симитли.

Станислав е все по-близо до мечтата си – да стъпи на крака! Нужно е само малко да му помогнем!

Comments

comments