/СНИМКИ/ Единствен по рода си магазин за мартеници в Благоевград! Мартеници „Мариана“ – всичко, от което се нуждаете, на едно място!

Огромно разнообразие и изобилие от материали за мартеници, готови продукти, хенд – мейд изработка и шивашки принадлежности, внимателно подбрани и прилежно подредени – това очаква всеки посетител на единствения по рода си магазин за мартеници в Югозапада – Мартеници „Мариана“.

Работещ едва от месеци, магазинът вече привлича огромен поток от клиенти на ул. „Плиска“ 2А, в новопостроената сграда при селскостопанския пазар в Благоевград. А вътре има всичко – над 800 вида мъниста за изработката на всякакви видове мартеници и гривни, направени от различни материали. Тук ще намерите битовото дърво, модерните „Шамбала“ и „Пандора“, метал, пластика, гума, неръждаема стомана и естествени камъни. И с това изобилието не свършва – прилежно подбрани модели във всевъзможна колористика има и за любителите на хенд-мейд бижутата – ще ги намерите в нанизите с елементи, шнурове, бижутерска тел, камъни, сатен, органза, панделки, силиконови и филцови фигури, уникални по рода си елементи и капси.

Още с влизането в магазина насреща е усмихната консултантка – готова е да предложи на клиентите всякакви дребни артикули, за да бъде изпълнена всяка фантазия, а крайният резултат дори да надмине първоначалните очаквания. С дребните детайли като кошнички, гъдулки, гъбки, цветя, вълнени изделия и дървени битови фигури могат да се направят всякакви пана. Ако все пак клиентът няма дотатъчно време или фантазия, магазинът предлага огромно разнообразие от готови продукти – асортиментът е зашеметяващ и като количество, и като качество.

Мартеници „Мариана“ е сбъднатата мечта и на всички плетачи, които изработват уникати с фантазия и желание. С отношение и любов дори и към най-малкия детайл, собствениците на магазина са го заредили с най-големия асортимент от прежда, който можете да си представите. Всички клиенти-ценители на плетиво и кука остават изумени от факта, че в магазина е налична вълнената прежда “келтинг мания” на завод “България К”, което се произвежда в Казанлък и само за износ. Тук са и незаменимите вълнени и акрилни прежди, всички те са българско производство от Първомай, Пловдив, Габрово и Кюстендил. Ако все пак не харесате някоя от тях, в наличност има и от вносните “Ярн арт”, „Ализе“ и „Нако“. А за да бъде изпълнението на фантазиите ви подплатено с достатъчно материали, оттук можете да си купите и игли и куки за плетене.

Собствениците на Мартеници „Мариана“ чудесно знаят, че както хората, така и интересите им са различни. За всички не толкова увлечени по собственоръчно изработените бижута, елементи и мартеници, има огромно изобилие от готови такива. За да бъде разнообразието пълно, в магазина се предлагат не само мартенички собствено производство, а и богат асортимент от модели на други производители, които имат и по-различен поглед над изкуството, наречено мартеничарство. Детски мартенички, мартеници за ръка, за закичване, за колата, за дома и за офиса – всичко, което фантазията ви може да роди, се намира в магазина на Мартеници „Мариана“. А ако все пак откриете пропуск в произведените им продукти, то със сигурност ще компенсират с наличието на всякакви арт материали, с които спокойно може да постигнете абсолютно съвършенство.

m-6

m-4 m-2 m-3 m-5

Comments

comments