Двуетажно кръстовище във Варна пропадна часове, след като премиерът похвали качеството му

zx860y484_3909290

Eдно от трите двуетажни кръгови кръстовища по току-що ремонтирания за 113 млн. лв. варненски булевард „Васил Левски“ пропадна след снощния дъжд. Това се случи докато премиерът Бойко Борисов участваше в предизборна среща на ГЕРБ във Фестивалния и конгресен център в града.

Само няколко часа преди това той похвали ремонта и каза, че по трасето на булеварда няма никакви проблеми, въпреки очевидния факт, че едно от кръстовищата му е наклонено и с нарушена окръжност, друга част мина през трибуните на градския стадион „Спартак“, а обширни участъци от платната за движение остават под вода след всеки валеж.

Според снимки, видеоклипове и коментари, публикувани в популярната Фейсбук групата „Виждам те КАТ – Варна“, кръстовището на булевардите „Васил Левски“ и „Владислав Варненчик“ е пропаднало, като на второто му ниво се е образувала дупка. Свидетели на случилото се твърдят, че на мястото веднага са пристигнали коли на полицията и пожарната. Паднал е и един от стълбовете на уличното осветление. На снимките, публикувани в социалните мрежи, се вижда, че е пропаднал и един от тротоарите край кръстовището, което за пристигането на премиера днес беше украсено с палми и знамена./dnevnik.bg

 

Comments

comments